Délmagyar logó

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Az otthon új energiája

Tévén, interneten és telefonon kívül már kedvezményes áram- és földgázszolgáltatást is kínál – akár 5, illetve 8 százalék árkedvezménnyel – a T-Home.
Rendszeres havi megtakarítást, három elérhető kedvezményszintet, szolgáltatóváltással járó teljes körű ügyintézést nyújt az innováció terén élen járó T-Home. Május 17-től az egyetemes árhoz igazodó áram- és gázdíjból számított kedvezménnyel (vagyis olcsóbban, mint az egyetemes szolgáltató tenné) értékesít áramot és földgázt mindazok részére, akik jelenlegi vagy leendő előfizetői valamely T-Home – kábel-, műholdas televízió, internet és vezetékes telefon – szolgáltatásnak.

A Budapest XVIII. kerületében, Miskolcon, Szegeden, Székesfehérváron, Szombathelyen valamint azok vonzáskörzetében lakók az egyetemes árhoz viszonyítva – több T-Home alapszolgáltatás igénybe vétele esetén – az áramdíjból akár 5, a gázdíjból pedig akár 8 százalék kedvezményt is kaphatnak. A nem lakossági fogyasztók számára az ország teljes területén elérhetővé válik a T-Home energiaszolgáltatás.

Az otthon új energiája
Rendszeres havi megtakarítás a T-Home-mal!

A kedvezmény mértéke az ügyfél energia-felhasználási helyén igénybe vett T-Home alapszolgáltatások (televízió, tévé, internet) számától, illetve a Kapcsolat Programban T-Home oldalon elért kedvezményjogosultsági szinttől függ. Természetesen a márka az energiaszolgáltatást megrendelő ügyfelek részére a szolgáltatóváltással járó adminisztratív teendőket is teljes egészében intézi. Az áram- és földgázellátás részükre folyamatos marad, nincs szükség helyszíni szerelésre, kiszállásra. Az áram- és földgáz-szolgáltatáshoz szükséges mérőórák, vezetékek karbantartását továbbra is a jelenlegi szolgáltató (elosztó hálózati engedélyes) biztosítja. Mindössze az áram- illetve földgázszámla érkezik ezentúl a T-Home-tól.

Az ügyfelek számára mindez a megszokott értékesítési pontokon túl azt az előnyt jelenti, hogy mindent egy helyről, megbízható szolgáltatótól tud beszerezni. A T-Home az előfizetők elégedettségét, kényelmét és lojalitását szeretné növelni úgy, hogy az otthon fényét és melegét biztosítja számukra.

A vadonatúj lehetőségről bővebb információ a www.t-home.hu oldalon vagy a T-Pontokban található, illetve a 1412-es telefonszámon kérhető.

Olvasóink írták

 • 3. KolompárRómeó 2010. május 30. 12:48
  „Aztán amikor piacvezető lesz, hirtelen rohadt drága lesz.”
 • 2. kisistvan.hu 2010. május 19. 11:17
  „"(televízió, tévé, internet)" :)
  televízió=tévé”
 • 1. 620829 2010. május 18. 14:27
  „helyes...és remélem-hogy a telekom részvény is megindul majd felfelé látva a szép növekedési potenciált...és a cashflow miatt a volt 74ft-os részvényenkénti osztalék mértéke esetleg még nővekedhet is...persze az osztalékrallíra pontosan 9 -10 hónapot kell még várni...de meg lesz remélem!!!!!!!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Telekom Adományvonal a lovasterápiás fejlesztő foglalkozásokért

A kaposvári Lovasakadémia Sport Club Egyesületet támogatják azok, akik a 1788-as Telekom… Tovább olvasom