Délmagyar logó

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos 1°C | 4°C Még több cikk.

Csengőhang Ganxsta Zoleetól

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom. Mindehhez Ganxsta Zolee, zenész nyújt segítséget.

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, aminek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt a T-Pont üzleteiben a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást meglepetés programmal teszi könnyebbé és szórakoztatóbbá. Mindehhez december 18-án Ganxsta Zolee, zenész nyújt segítséget.

Ganxsta Zoleetól ezúttal nem mikrofonnal, hanem egy táblagéppel felfegyverkezve várja majd azokat, akiknek a karácsony előtti forgatagban Szegeden, a Feketesas utcai T-Pontban lesz dolga. Az egykori zenész-fenegyerek ezúttal közös online játékra invitálja a sorban állókat, amelynek lényege, hogy a vevők által kért szöveget felmondja a mobiltelefonjukra, így olyan személyes csengőhangot ad ajándékba, amilyen senki másnak nincsen. A játékra vállalkozó ügyfelekkel búcsúzóul közös fotót készít, az így születő képeket el lehet küldeni emailben, vagy meg lehet osztani a közösségi portálokon.

A Magyar Telekom értékesítési területe nem először szervez ehhez hasonló akciót. A 2009 óta évről évre nagy sikert aratott kezdeményezés ismétlésére most is azért került sor, mert egy apró figyelmesség is sokat jelent a csúcsforgalomban várakozó ügyfelek számára. Az ország különböző részein tartó akció alatt 7 budapesti és 28 vidéki T-Pontban és T-Partner üzletben várják a sztárok az üzletekbe látogatókat.

Mindeközben a vállalat önkéntes akciót hirdetett kollégái körében, arra bíztatva munkatársait, hogy vegyenek le némi terhet a megnövekedett forgalomban a T-Pontokban dolgozó kollégáik válláról. A karácsony előtti önkéntes munkában évek óta többszáz telekomos vesz részt.
A helyszínek és a fellépő sztárok részletes programja megtalálható a T-Mobile és a T-Home Facebook oldalán, a facebook.com/tmobilehungary és a facebook.com/thomehungary oldalon.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyre többen választunk interaktív tévét!

A tévé is felzárkózott a karácsonyi ajándékozási lista éllovasai, az okostelefon és a tablet mellé a… Tovább olvasom