Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 19°C Még több cikk.

Nem aprózzuk el a szerencséjét!

Különleges nyereményt kínáló akciót szervez Karácsony előtt a Szerencsejáték Zrt. Mindazok, akik a december 6-18. közötti időszakban online terminálon (értékesítőhelyen) egyhetes Ötöslottót vásárolnak összesen legalább 10 ezer forint értékben, és a nyeretlen vagy beváltott nyertes átvételi igazolásaikkal a feltételeknek megfelelően pályáznak, sorsoláson vesznek részt, amelynek nyereménye egy Porsche Boxster sportautó!
Pályázás

Az összegyűjtött átvételi igazolás(oka)t zárt, C6 vagy LA4 méretű normál vagy ún. postakész borítékba, vagy a Szerencsejáték Zrt. által erre a célra rendszeresített biankó pályázati borítékba tegyék. A borítékra olvasható módon rá kell írni a pályázó nevét, pontos lakcímét (levelezési címét), lehetőleg telefonos elérhetőségét, és feltétlenül tüntessék fel a "Porsche akció" jeligét is.

A pályázatokat legkésőbb december 29-i beérkezéssel a 1475 Budapest, Pf. 600 postafiók címre küldjék, vagy leadhatják 2010. december 22-én zárásig a Szerencsejáték Zrt. online vállalkozó értékesítési partnereinél (kivéve Posta és Lapker), illetve december 23-án zárásig a Szerencsejáték Zrt. bármely saját üzemeltetésű lottózójában.

Sorsolás

A nyilvános sorsolás 2010. december 30-án, 11 órakor lesz a Szerencsejáték Zrt. Budapest, X. kerület, Fehér út 10. szám alatti irodaházában.

Nyeremény

Egy ezüst színű, kék vászontetővel és kék bőr ülésekkel felszerelt, 2893 cm3-es, 256 lóerős Porsche Boxster sportautó.

Porsche Boxster
Porsche Boxster

Tájékoztatás

A Szerencsejáték Zrt. a sorsolást követően a nyertest levélben értesíti, illetve a nyereményjegyzéket valamennyi online értékesítőhelyen, a www.szerencsejatek.hu honlapon, a SzerencseMixben, valamint a 2011. január 5-i Nemzeti Sporttal együtt megjelenő Sportfogadásban közzéteszi.

Nyereményátvétel

A nyeremény átadásának határideje 2011. január 31.

Fontos tudnivalók

- A részvételi feltételeket interneten, telefonon, sms-ben vagy ATM-en befizetett, illetve öthetes játékkal nem lehet teljesíteni.

- A pályázatként beküldött átvételi igazolásokat a Szerencsejáték Zrt. a pályázó kérésére sem adja vissza, azok más akcióban nem használhatók fel.

- Egy játékos több pályázatot is beküldhet, amennyiben a részvételi feltételeket többszörösen teljesítette.

- Az akcióban nem vehetnek részt (és így nyereményre sem jogosultak) a Szerencsejáték Zrt. dolgozói, értékesítési partnerei és azok terminált kezelő alkalmazottai, mindezek közeli hozzátartozói, valamint a 18 évnél fiatalabb személyek.

- A nyeremény készpénzre nem váltható át.

Az akció további részleteit megtalálják az értékesítőhelyeken december 4-től elérhető szórólapokon, illetve a www.szerencsejatek.hu honlapon.

Olvasóink írták

  • 1. THE 2010. december 15. 23:28
    „Á, sok a biztosítása.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fej-fej mellett a két szegedi kereskedelmi rádió

Egy közösségi portál hívei szinte azonos arányban hallgatják a két helyi kereskedelmi rádiót. A… Tovább olvasom