Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Nyilvános felhívás melegkonyhás önkiszolgáló étterem kialakítására

A Ligetfürdő Kft. (6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.) a beruházásában kivitelezésre kerülő szegedi 'Napfényfürdő Aquapolis Szeged' létesítményében 600 adagos melegkonyhás önkiszolgáló étteremben kívánja vendégeit kiszolgálni, mely étterem megépítése, kialakítására és határozott időtartamú bérleti szerződés keretében történő üzemeltetésére keres vállalkozót.

A vállalkozó feladata - a megközelítőleg 340 m2 alapterületű- konyha kialakítása és eszközök beszerzése, továbbá az önkiszolgáló rendszerben működő- 370+160 m2 alapterületű - étterem kialakítása, berendezése eszközök beszerzése és folyamatos működtetése. A Ligetfürdő Kft. a konyha illetve étterem kialakításhoz a szükséges közműcsatlakozások biztosítását vállalja.

A jelen felhívással kapcsolatban tájékoztatást a Dr. Tomcsányi Tamás Ügyvédi Iroda (1124 Budapest, Csörsz u. 43., fax: 06-1-487-5409, e-mail: tomcsanyi.tamas@tomcsanyi.hu) nyújt.
A jelentkező(k) a kialakításra és az üzemeltetésre vonatkozó elképzeléseiket, referenciáikat és vállalkozásuk adatait valamint elérhetőségeiket a megbízottt ügyvédi iroda részére juttathatják el, legkésőbb 2009. szeptember 17. napjáig.

A megjelölt határidő utolsó napját követő 3 (három) napon belül a Ligetfürdő Kft. képviselői felveszik a kapcsolatot a jelentkezőkkel személyes találkozó és tárgyalás lebonyolítása érdekében.
A Ligetfürdő Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a felhívást indokolás nélkül visszavonja.

Olvasóink írták

 • 3. maradando 2009. szeptember 17. 14:05
  „Nyilvánosságra kerűl e a győztes rövid határidőn belűl ? A lángos korszak midenesetre a végét járja.”
 • 2. nagypappa 2009. szeptember 13. 04:12
  „Mórahalmi fürdőben is látványos volt a vendéglátóhelyek forgalomcsökkenése.”
 • 1. igazságkereső 2009. szeptember 12. 19:14
  „Ezt épeszű magán vállalkozó egészen biztos, hogy nem vállalja akkor amikor teljes visszafejlesztés zajlik országunkban, így Szegeden is egészen biztos, hogy csak jelentős ráfizetéssel, veszteséggel lehet működtetni!
  Ez a megalomániás beruházás is csak arra volt jó, hogy jelentős közpénzt emésszen fel. melyet majd különböző adók formájában kísérelnek meg beszedni a szegediektől ,miközben Hunguest Zrt is jelentős veszteséget szenved el.Hol van itt a józan ész, ki fogja majd annyi belépő díjért látogatni az átalakított fürdőkomplexumot?!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerekezzünk együtt Tillával a kerékpárokért!

Szeged kerékpártárolókat vásárol, melyeket a város fenntartásában lévő iskolák udvarán helyez el. Tovább olvasom