Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Paletta szolgáltatáscsomagok a T-Home-tól és a T-Mobile-tól

A T-Home és a T-Mobile június 1-jétől Paletta néven két új, tévézést, vezetékes internet-hozzáférést, otthoni- és mobiltelefonálást biztosító, a hazai távközlési piacon különlegességnek számító szolgáltatáscsomagot vezet be.
A Magyar Telekom szolgáltatási területén elérhető Paletta M és Paletta XL csomagok kedvező havi díj ellenében a távközlési szolgáltatások széles skáláját kínálják. Otthoni telefonról 0 forintos percdíjjal hívható minden belföldi Magyar Telekom vezetékes és T-Mobile előfizető.

A T-Home és a T-Mobile új akciós ajánlatának célja, hogy a lehető legteljesebben elégítse ki a magyar háztartások kommunikációs igényeit. A hazai távközlési piacon elsőként érhető el olyan szolgáltatáscsomag, amely összesen négy, 3 vezetékes és 1 mobiltelefon szolgáltatást tartalmaz egyetlen havi díjért. A Magyar Telekom piacvezető szolgáltatóként az új Paletta csomagokkal is arra törekszik, hogy a vezetékes- és mobiltermékek versenyképes „összecsomagolásával" járuljon hozzá az információs társadalom gyors fejlődéséhez.

4 szolgáltatás 1-ben – kedvező havi díjjal, különleges kedvezményekkel

A Paletta szolgáltatáscsomagok legfőbb előnye, hogy 4 különböző, a hétköznapokban leggyakrabban igényelt távközlési szolgáltatást (tévé, internet, vezetékes- és mobiltelefonálás) kínálnak egy csomagban. Akiknél a Paletta csomagokban foglalt szolgáltatások elérhetők, s a T-Home-nál, valamint a T-Mobile-nál fizetnek elő vezetékes- és mobilszolgáltatásokra, azok számára a Paletta szolgáltatáscsomagokban mindezek egyszerűbben, akár jelentős megtakarítással vehetők igénybe.
Többek között a kifejezetten csak a Paletta csomagokban elérhető különleges kedvezményeknek köszönhetően.

Vezetékes és mobil egyben, kedvező havi díjjal
Vezetékes és mobil egyben, kedvező havi díjjal

Ilyen például, hogy a Paletta csomagokban foglalt vezetékes telefonszámról 0 forintos percdíjjal hívhatók a normál díjazású belföldi Magyar Telekom vezetékes földrajzi számok és a belföldi T-Mobile előfizetők. Emellett a Paletta szolgáltatáscsomagokba kedvező havi díjjal további 3 mobilelőfizetés vonható be. Összesen 4 mobilelőfizetés esetén díjmentesen vehető igénybe a Családbarát kedvezmény, amellyel a csoportba bevont vezetékes- és mobilszámok belföldön szintén 0 forintos percdíjjal hívhatják egymást, előfizetésenként havi 100 óra erejéig.

A Paletta csomagok díjai és szolgáltatásai

A kisebb Paletta M havi 10.990 forintért maximum 5 Mbps letöltési sebességű vezetékes internet-hozzáférést, 53 digitális vagy analóg tv-csatornát, 100 perc belföldi mobiltelefonálást és otthoni vezetékes telefonról indított hívások esetén 0 forintos percdíjat biztosít a belföldi normál díjazású, földrajzi Magyar Telekom vezetékes számok és a belföldi T-Mobile-előfizetők felhívása esetén.

A Paletta XL 16.990 forintos havi díja maximum 25 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet, az 53 digitális vagy analóg tv-csatorna mellett HBO Pak-ot, 300 percnyi belföldi mobiltelefonálást és a csomagban foglalt vezetékes előfizetésről indított hívások esetén 0 forintos percdíjat biztosít a Magyar Telekom vezetékes és T-Mobile előfizetőinek felhívása esetén.

Sőt, mindkét csomagban a vezetékes előfizetésről a T-Home díjszabás szerinti helyi, helyközi I-es egyéb irányok is 0 forintos percdíjjal érhetők el. Ezzel a legtöbb szolgáltató ügyfele is ingyen hívható körzeten belül.

A Paletta csomagok igénylése esetén a T-Home és a T-Mobile szolgáltatások előfizetője eltérő lehet, de az egyes T-Home szolgáltatások előfizetőjének azonosnak kell lennie (aki a szolgáltatásokat azonos előfizetőként, egy számlán, azonos telepítési helyen veszi igénybe). Amennyiben az előfizető még nem rendelkezik mind a 4, fent részletezett T-Home és T-Mobile előfizetéssel, úgy a Paletta szolgáltatáscsomag igénybe vételéhez a hiányzó szolgáltatás(ok) megrendelése, a promóciós nyilatkozat aláírása, és a Paletta szolgáltatáscsomag feltételrendszerének elfogadása szükséges.

A Paletta csomagok igénybe vételének részletes és teljes körű feltételei a T-Home és T-Mobile honlapjain tekinthetők meg.

Olvasóink írták

 • 4. mgabor 2010. június 21. 19:40
  „Most hívnám őket, hogy lemondjam a szolgáltatást, kéri a gép a kilencjegyű azonosítót, megadom (biztos, hogy azt, számlán szereplő MT ügyfélazonosító), háromszor is próbáltam, és mindig szó nélkül bontotta a vonalat az azonosító megadása után. Addig mondja le mindenki, amíg nem késő :)))”
 • 3. richifater 2010. június 12. 15:07
  „A tkábel kakamu”
 • 2. KolompárRómeó 2010. június 06. 15:34
  „(X)”
 • 1. a84esbusz 2010. június 04. 17:09
  „Ez még mindig drága a Digi TV-hez képest!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Informatika és ügyvitel a kertészetben

A virág- és dísznövénytermeléssel és értékesítésükkel foglalkozó kertészetek, faiskolák olyan… Tovább olvasom