Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 23°C Még több cikk.

T-Home: Videók a műsorújságban

Csongrád megye - A T-Home-előfizetéssel rendelkező ügyfelek egyre több szolgáltatás közül választhatnak: például internetes tévélexikonnal bővíthetik műszaki ismereteiket. Vagy olyan műsorújságot böngészhetnek, amely videó-előzeteseket mutat be. Még laborleletet is értelmezhetünk a T-Home segítségével.
A televíziózással kapcsolatos alapvető információkat tartalmazó internetes
tévélexikont alakított ki a T-Home. Az ingyenesen elérhető – www.tv-lexikon.hu/nyito.html címen található – oldalon többek között rövid leírást adnak az analóg és a digitális televíziózásról, az IPTV-ről, a kábel- és a műholdas televízióról, valamint a műszaki alapfogalmakról. Így minden, a téma iránt érdeklődő megismerheti a kulcsszavak és a fogalmak mögött rejlő tartalmakat.


Az interaktív televíziózás élményét kínáló IPTV az ismert és kedvelt funkciókon – például a megállítható, visszatekerhető élő adáson, a több mint 500 mozifilmet akár már tévépremier előtt kínáló Videotékán (VoD), az elektronikus műsorújságon, a programozható műsorrögzítési lehetőségen, gyerekzáron – túl számos új lehetőséget nyújt a tévézés szerelmeseinek.

Az előfizetők a LifeNetwork és az OzoneNetwork tévécsatornákon folyamatosan frissülő híreket, fényképes időjárás-jelentéseket, szöveges, térképes előrejelzéseket böngészhetnek, és olyan videókkal ellátott műsorújságot láthatnak, amelyek a műsorok előzeteseit is bemutatják. De találhatnak még az egészséggel foglalkozó kisebb kalkulátorokat is, valamint olyan adatbázisokat, amelyek például laborleleteket értelmeznek. A csatornák természetesen nemcsak információkat adnak, szórakoztatnak is: archív tévéműsorokkal éppúgy, mint kvízjátékokkal.


Ha pedig valaki elfelejtette volna otthon időben beállítani a műsor felvételét, a www.t-hometv.hu oldalon keresztül vagy mobiltelefon segítségével bárhonnan pótolhatja, akár a munkahelyéről, akár a villamosról.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisteleki Nappali Kórház

Csongrád megyében, Kistelek városában, a szakorvosi rendelőintézet épületében 2007. novembere óta… Tovább olvasom