Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 8°C | 22°C Még több cikk.

Végtelen belföldi beszélgetéssel robbant piacot a Vodafone

A Vodafone RED Standard és RED Super hazánkban először nyújtanak valóban korlátlan belföldi beszélgetést és üzenetküldést és akár 4GB-nyi mobilinternetet a lakossági előfizetőknek.

A dinamikusan növekvő okostelefonok számára figyelve a Vodafone közel 2500 településen lakó 9,5 millió honfitársunk számára vitte el a szélessávú mobilinternetet – köztük olyan területekre is, ahol korábban semmilyen szélessávú – sem vezetékes, sem mobil – internetszolgáltatás nem volt elérhető.. A kiváló hálózat mellé most itt az egyedülálló tarifa is: nincsenek sávosan változó percdíjak, hálózatonként eltérő árú sms-ek, túlforgalmazási vagy kapcsolási díjak.

A Vodafone RED korlátlan mennyiségű belföldi beszélgetést és sms-ezést kínál bármely hálózatba, bármikor, valamint gondtalan internethasználatot – külföldön is –, kedvezményes készülékárakat, és persze kiemelt szolgáltatásokat, lakossági felhasználásra fix havidíjért. A RED-ügyfelek telefonjait a márkaüzletekben díjmentesen állítják be, átmentik az előző készüléken tárolt adatokat és tartalmakat, valamint bármikor soron kívüli kiszolgálásra számíthatnak. A Vodafone RED Standard szolgáltatáscsomag ezeken túl 2GB mobilinternetet, alap készülékbiztosítást és állandó segítségnyújtást tartalmaz, két éves hűségnyilatkozat esetén 15 990 – csupán SIM-kártyával 13 990 – forint havidíjért.

A Vodafone RED Super 4 GB mobilinternetet, egy 500 MB mobiladatos SIM-kártyát, extra készülékbiztosítást és RED Roaming Hetijegyet tartalmaz. Ez utóbbi, évente 7 napra 50 MB mobilinternet mellett az Európai Unióból, Horvátországból és Törökországból kínál korlátlan és ingyenes hívásindítást és -fogadást hazánkba – mindössze 21 990 forint havidíjért. További információ a tarifákról a www.vodafone.hu/red oldalon olvasható.

– A forradalmian új szolgáltatáscsomagok bevezetésével az ár/érték arány területén erősítünk, s ez a most érkezett iPhone 5-el párosulva számos előfizetőt fog elcsábítani, legyenek bármely mobilszolgáltató ügyfelei – mondta Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója a végtelen belföldi beszélgetés és üzenetküldés hazai premierjén, a Vodafone RED Party-n. Több száz pirosba öltözött ember tett örökbarátság fogadalmat október elsején este a Smart Store előtt – Majkáét és Curtisét maga Rákóczi Feri celebrálta –, közülük a 35 legszerencsésebb az év végéig havidíjmentesen használhatja a Vodafone RED Standard szolgáltatáscsomagot.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Euromedic Diagnosztika nyereményjáték

Tovább olvasom