Délmagyar logó

2018. 09. 20. csütörtök - Friderika 17°C | 28°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


8 találat Andréka György névre


2007.03.12.

Nincs pénz a kóbor kutyákra

Hiába sok a kóbor(ló) kutya a falvakban, az önkormányzatoknak sokszor sem eszközük, sem emberük nincs a gyepmesteri feladatok ellátására, vagy sajnálják rá a pénzt.

2007.03.12.

Megmenekült Mounty, az óriás hibrid

A győri vadaspark mentette meg azt különleges állatot, amely valószínqleg Európa egyetlen ilyen állatkerti példánya. Mounty egy olasz cirkuszban együtt szereplő tigris és oroszlán szerelmének gyümölcse, s az elaltatástól mentették meg a győri szakemberek.

2007.03.08.

Tabu helyett téma a marcalvárosi Táltos Park

Ne legyen tabutéma! – fogalmazott múlt heti cikkünkben Révi Zsolt városi főépítész, amikor a vízpartok rendezése kapcsán újra felmerült a Holt-Marcal és a kiserdő jövője. Horváth László önkormányzati képviselő örömmel nyugtázta, hogy a város már nem akarja beépíteni a területet, amelyre Táltos Parkot álmodott.

2007.02.21.

Hercegnő visszatért az állatkertbe

Már látható a győri állatkertben Midra, az emberek nevelte kisoroszlán, amely egyedüliként maradt életben októberben született testvérei közül. A kölyök macskatápszeren nevelkedett.

2006.05.27.

Lolka és Bolka, az oroszlánbébik

Bemutatták Lolkát és Bolkát, a győri állatkert két oroszlánbébijét a nagyközönségnek. Születésüket eddig titokban tartották, s gondozói ma is cumiból etetik őket.

2005.10.02.

Forgatás a sárkány nyomában

Pilisborosjenőn angyali béke honol kedd reggel, mindössze a kereszteződésekben felszegezett „E"-unit feliratú táblák jelzik, hogy a hegyek között valami készül. Nem is akármi: itt forgatják (többek között) az Eragon című amerikai szuperprodukciót, melynek kulisszái mögé sikerült bepillantanunk. Szegény stábtagok, nem ilyen augusztus közepi időjárásra számítottak...

2005.09.13.

Eltüntetik a parlagfüvet

Aki parlagfüvet akar látni, menjen a győri állatkertbe, de előbb ki kell fizetni a 700 forintos belépőjegyet.

2002.06.24.

Ebáldozat

Hőgutát kapott és elpusztult egy autóba zárt kutya tegnap délelőtt Győrött.