Délmagyar logó

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -1°C | 3°C Még több cikk.

42. alkalommal adjuk át Az év sportolója díjakat

December 20-án, kedden 18 órakor a Kölcsey utcában található Reök kávéház és étteremben kerül sor a Délmagyarország és Délvilág Az év sportolója díjátadó gálájára. Idén 42. alkalommal jutalmazzuk Csongrád megye legjobbjait.
Csongrád megye sportszerető közönsége igazán büszke lehet a versenyzőkre, a játékosokra, az edzőkre, a sportvezetőkre, mert 2011-ben is csodás idényt produkáltak a megye sportolói. Lapunk 1970 óta minden év végén megjutalmazza a legjobbakat. Az elismerés olyan rang, amelyre büszkék a megyei sportolók.

Idén december 20-án, kedden 18 órakor a Reök kávéházban jutalmazzuk meg a Délmagyarország és Délvilág legjobbjait. Tegnap kora délután hivatalosan is megállapodtunk a Reök kávéház és étteremmel, hogy a 42. alkalommal megrendezésre kerülő esemény házigazdája legyen.

Elekes Zoltán tulajdonos és Süli Róbert, lapunk sportrovatvezetője a díjátadónak otthont adó Reök kávézóban kézfogással szentesítette a megállapodást.  Fotó: Frank Yvette
Elekes Zoltán tulajdonos és Süli Róbert, lapunk sportrovatvezetője a díjátadónak otthont adó Reök kávézóban kézfogással szentesítette a megállapodást. Fotó: Frank Yvette

– A sport mindig is fontos szerepet játszott a Reök kávéház és étterem életében – kezdte a beszélgetést Elekes Zoltán tulajdonos –, a Naturtex-SZTE-Szedeák csapatával támogatói szerződést kötöttünk, több játékosuk is nálunk ebédel, de a Szeged Beton VE magyarkupa-győztes együttese is rendszeresen tart nálunk sajtótájékoztatót. A napokban az Universiade-győztes súlyemelő, Nagy Péter is itt adott interjút több helyi újságírónak, így nagy örömmel vettük, hogy ránk esett a választás, a megye legjobb, legsikeresebb sportolóit, edzőit láthatjuk vendégül. Éppen ennek apropóján szeretnénk majd egy olyan falat kialakítani, ahol a nálunk járt híres sportolók fotóit helyeznénk el. A DM és DV díjátadója után lesz mit a falra kihelyezni.

A Délmagyarország és Délvilág sportrovata hosszú folyamat végén hozta meg döntését, amely szerint kiosztja majd díjait a kategóriákban. Jutalmazzuk a legjobb ifjúsági leány és fiú sportolókat, a legjobb felnőtt női és férfi sportolókat, a legjobb edzőket, csapatokat, a parasportolókat és különdíjként az év sportteljesítményét. A delmagyar.hu is megválasztotta az év legjobbját, így igazi díjeső zúdul majd a versenyzőkre. Arról, hogy igazán szép emlék maradjon a 42. gála, a Szilánk Zrt. által elkészített egyedi üvegdíjak gondoskodnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Floratom: rangadó a Békés ellen

Bajnoki rangadót játszik szombaton 11 órától a Floratom Szeged AC Kalo-Méh extraligás… Tovább olvasom