Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

4482-en a Pick-futáson

Még hogy a mai világban az emberek nem szeretnek mozogni! Erre alaposan rácáfolt az a 4482 induló, aki részt vett a vasárnap délelőtti szegedi Pick utcai futófesztiválon.
Futott kisgyerek, testvér, barát, anya, apa, nagypapa, nagymama, jó szomszéd, szóval nagyon sokan. Pedig ömlött az eső, csak ritkán állt el, de ezzel senki sem foglalkozott.

A szervezők – minden dicséretet megérdemelnek ők is – csak ámultak, hogy előbb a hat kilométeres távon, majd a családi csapatfutáson is megdőlt az eddigi nevezési csúcs. A 3,4 kilométeres rajtnál pedig kicsinek bizonyult a tér, Juan Carlos Pastor, a Pick kézilabdacsapatának edzője és Jonas Larholm – lefutották a távot – rajtolta el a mezőnyt. Hömpölygött a tömeg, mindenki jól érezte magát. A Pick utcai futófesztivál ötösre vizsgázott.

4482-en a Pick-futáson. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

12. Pick utcai futófesztivál

6 kilométer, nők:
1. Biacsi Ilona, 2. Tigyiné Görög Veronika, 3. Biacsi Bernadett. Férfiak: 1. Tarnai László, Szelepcsényi Zsolt, 3. Perovics Csaba. Családi csapat: 1. Répási család, 2. Hallósy család, 3. Riesing család.

Iskolák mozgósítása, Szeged: 1. Deák-gimnázium (661 fő), 2. Radnóti-gimnázium (325), 3. Ságvári általános iskola (315). Nem szegedi iskolák: 1. Ásotthalom (65 fő), 2. Kunszentmárton (61), 3. Kistelek (44).

Szegedi Tudományegyetem egyéni bajnoksága, nők: 1. Kaári Zsófia, 2. Krivik Anikó, 3. Fekete Szeréna. Férfiak: 1. Kapitány Zoltán, 2. Seres Imre, 3. Aszódi Dávid.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikeres magyar Guinness-rekordkísérlet evezésben

Sikerült megdöntenie, sőt jócskán túl is szárnyalnia a hivatalos és a még nem hitelesített a magyar csapatnak. Tovább olvasom