Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Az egyiknek bejött, a másiknak nem

Ha nem is fajult késhegyig menő vitáig, mindenesetre jól összeveszett a Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapatának bekkje, Komlósi Péter és Rádió plusz sportriportere, Horváth Levente.
A történet Isztambulban játszdott, ahol valamikor szeptember közepén rendezték meg a férfi vízilabdások Euroligájának első selejtező csoportkörét. A médiás Horváth Levente ugyanis azt találta mondani, hogy ő bizony ennél szebb városban még sohasem járt, és ha majd a menyasszonya hozzámegy, alighanem a török metropoliszban töltik el a mézeshetet.

Na több se kellett a centerek életét megkeserítő védőnek, Komlósi Péternek. Reflexből válaszolva megjegyezte, hogy a Boszporusz, az Aranyszarv-öböl, a Kék Mecset, a Topkapi Szeráj tényleg csodálatos, de az itt élőkkel, főleg a taxisokkal sehogyan sem tud, és nem is akar megbékélni.

Reakciójának akadt némi valóságalapja. A negyedik nap szabadnapos volt a gárda, irány hát a történelmi belváros. Négy taxit hívott a társaság, megérkezéskor a tarifa kettőnél egyezett, 15 új lírát kértek sofőrök, a harmadik 22-őt, a negyedik viszont 54-et! Ugye mondani sem kell, hogy az utóbbiban ült Komlósi...

Az már csak hab volt a tortán, hogy hazafelé jövet pedig egy olyan taxist fogott ki (30 líra), aki a csapat szállásául szolgáló Adela Hoteltől jó 800 méterre tette ki. Majd felrobbant a dühtől, különböző szitkok hagyták el ajkát, fejben már megfogalmazta a török taxistanácsnak elküldendő panaszlevelét, amikor a rádiós sportriporter halkan megszólalt: „Imádom Isztambult, az egyik kedvenc városom lett".

Azóta már kibékültek...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dupla Első Beton-öröm

Telt ház előtt fejeződött be az újszegedi sportcsarnokban lapunk a Szeged Városi Sportigazgatóság… Tovább olvasom