Délmagyar logó

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 2°C | 13°C Még több cikk.

Bali Péter visszatérne

Az NB I-es Pápa már nem számít a szegedi származású Bali Péterre, aki ugyan német harmadosztályú csapatokkal szemez, de szívesen visszatérne szülővárosába is.
A napokban jelent meg a hír, amely szerint az NB I-es Pápa már nem számít többek között a szegedi Bali Péterre (27) sem.

– Elég furcsa körülmények között tudtam meg, hogy már nem kellek Pápán: nászúton voltam, amikor az egyik csapattársam hívott fel a hírrel – mondta Bali. – Aztán én csörögtem rá a kapusedzőnkre, Laci bácsira, aki először még nem tudta megerősíteni a hírt, majd később már ő mondta el, hogy valós az információ. Aztán a klub menedzsere, Árki Gábor közölte velem hivatalosan is a tényt, amelynek eredményeként a 2013. december 31-éig érvényes szerződésemet felbontották.

A játékos egy komoly sérülésből tért vissza.

– Nem értem Véber György edzőt, hiszen a térdproblémám óta szinte elfelejtett. A klub nem igazán támogatott, magam kezdtem el az edzéseket, így azonban sokkal lassabban haladtam a felépülésben – jegyezte meg Bali. – Most éppen pakolászunk Pápán, a hazaköltözést intézzük és szervezzük, miközben kijelenhetem: a sérülés már a múlté.

Bali újra Szegeden? Fotó: DM/DV
Bali újra Szegeden?
Fotó: DM/DV

A támadó tagja volt annak a Tisza-parti csapatnak, amely máig az utolsó NB II-es meccset vívta még 2005-ben Hévízen, azóta megfordult Szolnokon, a Vasasnál, az Integrál-DAC-nál és legutóbb Pápán. Több mint félszáz első osztályú meccsel a háta mögött most újra szegedi mezben léphetne pályára az NB II-ben.

– A hírt hallottam, de engem még nem kerestek a Szeged 2011-től. Németországi próbajátékra készülök, több harmadik ligás csapat vár, a hétvégén talán már ki is kell utaznom. De a szegedi hírek beletették a bogarat a fülembe. Ha tényleg komolyak a célok, komolyak a szándékok és hitelesek a vezetők, el tudnám magam képzelni újra szegedi mezben. Házas ember lévén már nemcsak magamra kell gondolnom. A feleségemnek könnyebb lenne a városban felépítenie karrierjét, nekem is perspektíva lehet a futballjövő szempontjából Szeged, szóval szívesen segítenék a későbbi feljutás kiharcolásában – tette hozzá végül Bali Péter.

Egyeztetés

Egyelőre még nem tudunk friss nevekkel szolgálni a Szeged 2011 NB II-es labdarúgócsapatával kapcsolatosan. Bozóky Imre elnök elmondta, hogy az egyeztetések zajlanak, a keret a jövő hét elejére kialakulhat, illetve kiderülhet, hogy az új csapatnak ki lesz az edzője.

Olvasóink írták

 • 3. sustalover 2011. június 30. 22:29
  „Csakhogy azok nem véletlenül hagyták ott Szegedet...
  Nem lesz ütöképes csapat,mentek vissza az nb3-ba...”
 • 2. laca74 2011. június 30. 17:10
  „Sok pozitivum nincs ebben a zöldasztalos feljutásnál,de akkor legalább helyi kötödésü játékosokkal próbálják meg a csapatot kialakitani. Talán igy szimpatikusabb lenne a dolog.”
 • 1. gavallér 2011. június 30. 09:53
  „Ha az Isten is úgy akarja.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vásárhely készen áll a búvárúszó-vb-re

A hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda készen áll a július 28-ától augusztus 6-áig sorra kerülő uszonyos és búvárúszó-világbajnokságra. Tovább olvasom