Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Díjazták a megyei úszókat a szentesi Galériában

A Csongrád Megyei Úszó Szövetség a szentesi Galéria Étteremben tartotta ünnepi közgyűlését.
Sokéves hagyománynak megfelelően itt adták át a legjobb utánpótláskorú úszóknak a jutalmakat. Ádándi-Kiss Gyula elnök értékelte a 2011-es versenyévadot, köszöntötte a tagok sorába újonnan belépő Algyői Úszó Közhasznú Egyesület képviselőit, akik először vettek részt az eseményen. Kiemelte a Szegedi Úszó Egylet sikereit és mintaszerű együttműködését a Hód Úszó SE-vel. Több országos versenyt rendeztek meg együtt magas színvonalon, közmegelégedésre. Ezt követően az edzők sorolták fel versenyzőik eredményeit és érdemeit, amiért rájuk esett a választás.

A következő versenyzők részesültek díjazásban: Kiss Róbert, Győrfi Kinga (Algyő, edzők: Zsura Zoltán és Magosi Krisztina); Szólik Dávid, Pető Bence (Csongrád, edző: Palásti Éva); Szentkereszty Cecília, Sipos Zoltán (Hódmezővásárhely, edzők: Olaszné Bajusz Andrea és Kiss László); Héja Ágnes Kondorosi Gréta (Szentes, edzők: dr. Rébeli-Szabóné Vincze Edit és Paulovics Tamás); Nagy Dorottya, Ulrich Botond (Szeged, edző: Molnár János).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győzni akar a hazai bajnokin a Kosársuli

A hétvégén is győzni akar az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgáknak azonban nem lesz könnyű dolga, mert a Nagykőrös együttese látogat szombat este a Hódtóiba. Tovább olvasom