Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Jövő szombaton lesz a gyalogos teljesítménytúra

Ezúttal is három táv várja a résztvevőket, amelyre a túra napján reggel 7.30 és 9 óra között nevezhetnek.
November 8-án, szombaton rendezik meg a KM túra 2014 sorozat záróeseményként az Öreg Kő- rössy gyalogos teljesítménytúrát. Ezúttal is három táv várja a résztvevőket, amelyre a túra napján reggel 7.30 és 9 óra között nevezhetnek. A kis táv 6 kilométer, szintideje 2 óra, a középső 12 kilométer, a szint- idő pedig 4 óra. Azok, akik a leghosszabb távot választják, 26 kilométeren 7 órás szintidővel számoljanak. A rendezvény mindhárom útvonala a Tisza töltésén halad. A kis távon a tápéi buszfordulóig, a középső távot választók a töltésen átívelő M43-as autópálya gátszakaszáig, a hosszútávosok az Algyői Fehér Ignác általános iskoláig gyalogolnak, majd ugyanezen útvonalakon térnek vissza mindhárom táv fordítóállomásáról a túraközpontba. A fordító állomásokon a regisztrációt követően frissítésőt is magukhoz vehetnek a túrázók, valamint a célbaérkezést követően féláron egy adag halászlével és ásványvízzel várja őket az Öreg Kőrössy Halászcsárda rajtszámuk leadását követően.

Irány a töltés!  Három különböző táv közül választhatnak a résztvevők. Fotó: DM
Irány a töltés! Három különböző táv közül választhatnak a résztvevők.
Fotó: DM

A rendezvény zárásaként sorsolják ki a KM túra 2014 sorozat kiírásának megfelelően a hat rendezvényen, közte az Érj át! távúszáson résztvevőknek a szponzorok által biztosított ajándékokat. A fődíj két személy részére szóló külföldi utazási utalvány a névadó szponzor, a KM tours utazási iroda felajánlásaként. Az Öreg Kőrössy gyalogos teljesítménytúra részleteiről és térképeiről a szegedsport.hu honlapon tájékoztat a rendező Szegedi Sport és Fürdők Kft.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kuntics: a Szeged 2011-nek nem lesznek kiesési gondjai

Két egykori kiváló játékos találkozott Gyulán, a Szeged 2011-Grosics Akadémia és az Ajka NB II-es labdarúgó-mérkőzésén. Tovább olvasom