Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Lendületben a Hypnology Dance Crew

A közelmúltban alakult Hypnology Dance Crew szegedi táncstúdió a Pick–Valladolid kézilabda-mérkőzésen látványos bemutatóval szórakoztatta a publikumot.
Közel négy hónapja alakult meg Szegeden a Hypnology Dance Crew táncstúdió. Sokan tehetik fel a kérdést, kik ők, mit tudnak? A nagyközönség éppen a Pick–Valladolid meccsen láthatta a bemutatójukat, ami nem vitás: elvarázsolta a publikumot. Nagy tapsot kaptak a táncosok az időkérések alatt és a szünetekben.

– Olyan táncstúdiót sikerült létrehoznunk a Kálvária sgt. 9–11. szám alatt, ami egyedülálló a Dél-Alföldön – kezdte a beszélgetést Balogh-Barta Viktória koreográfus és táncpedagógus. – Négy edző dolgozik a klubnál, jómagam, Göncz Sándor, „Sada", aki közismert és elismert tréner a megyében, Pózner Péter és Horváth Andrea. Különleges táncokkal ismerkedhetnek meg nálunk, bízunk benne, hogy egyre népesebb lesz a csapat, a fiatalok ránk találnak, és a mozgást választják kikapcsolódásnak szabadidejükben.

A közelmúltban Hódmezővásárhelyen rendezték meg az országos ranglistaversenyt, amelyen a Hypnology Dance Crew is részt vett, és egyben a klub rendezte a viadalt.

Látványos bemutatót tartott a Pick-meccsen a Hypnology Dance Crew. Fotó: Schmidt Andrea
Látványos bemutatót tartott a Pick-meccsen a Hypnology Dance Crew.
Fotó: Schmidt Andrea

– Elégedett voltam a versenyzőinkkel, jó eredményeket értek el – értékelte a szegedi táncosok teljesítményét Göncz Sándor edző. – Három hét múlva lesz az országos bajnokság, amely egyben kvalifikációt is jelent az olaszországi világbajnokságra. Több sportolónk is eséllyel pályázik a vb-részvételre, szólóban és duóban lehetnek indulóink. Jövőre is szeretnénk versenyt rendezni, az ob-nak házigazdája lenni. Nagy álmom, hogy egyszer Szegeden rendezzünk egy világbajnokságot. Ez a tervem, amit mindenképpen szeretnék megvalósítani.

Nyílt nap március 9-én

A Hypnology Dance Crew március 9-én (szerda) ingyenes nyílt napot tart Szegeden, a Kálvária sgt. 9–11. szám alatt.

16 órától musical gyerek, 17-től break, 18-tól dzsessztánc, 19-től hip-hop/new style, 20-tól body art órákat tartanak, amelyre minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak az edzők, kortól, nemtől függetlenül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pálinkás és Zsiga is vidékbajnok

Remekül kezdődött a 2011-es teniszszezon szegedi szempontból. Tovább olvasom