Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 3°C Még több cikk.

Meccslázban: Dudás Tivadar tippel a hétvégére

A Csongrád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban a 23. forduló mérkőzéseit rendezik. A találkozókra Dudás Tivadar (73), a SZEOL AK egykori szervezési vezetője, a veterán labdarúgók sportegyesületének alapítója tippelt.
Szabadnapos: HFC II.

FK 1899 Szeged (8.)-Kistelek (14.)
Péntek, 19 óra, Szeged, Felső Tisza- parti stadion, vezeti:
Csöngető Endre (Kádár N., Bán B.): – Néha csalóka a tabellán elfoglalt helyezés, és mivel  az FK eddig nem teljesít túl jól, a Kistelek pedig felszívja magát,
így döntetlen lesz.

UTC (13.)-Foliaplast-Bordány (7.)
Szombat, 17 óra, Szeged, Kertész utca, vezeti:
Bán Imre (Csöngető, Szűcs I.): – A szívem azt mondja, hogy győz az UTC, hiszen sok barátom tartozik az újszegedi klub történelméhez, és egykor én is rengeteg rangadót vívtam ellene a SZAK színeiben. De a realitás a Bordány sikerét ígéri.

SZVSE (11.)-Kiskundorozsma (12.)
Szombat, 17 óra, Szeged, SZVSE-pálya, vezeti:
Kócsó Tibor (Szöllősi, Szeri): – A rendezett hátterű csapatok meccsén az SZVSE otthon tarthatja a kötelezőnek vélt három pontot, de a Kiskundorozsma képes lehet a meglepetésre.

Ásotthalom (4.)-Makó (2.)
Szombat, 17 óra, Ásotthalom, vezeti:
Szalai Szabolcs (Kakuk, Bánáthy): – Ásotthalmon született édesanyám, Makón pedig sok ismerős, barát él. Ikszes mérkőzés lehet, ebben az esetben a két pont elvesztése fájna a Makónak.

Algyő (5.)-Szentesi Kinizsi (9.)
Szombat, 17 óra, Algyő, vezeti:
Benedeczki Tamás (Horváth Z., Benedeczki Z.): – A hazai pálya előnye egyér- telműen az Algyő győzelmét jósolja.

Szőreg (15.)-Csongrád-Turbó (1.)
Vasárnap, 17 óra, Szőreg, vezeti:
Soós István (Bánáthy, Bereczki): – Vérzik a szívem a Szőregért, hiszen egykor szakosztályvezetőként én is dolgoztam a csapatnál. A Csongrád viszont magabiztosan menetel tovább ezzel a sikerrel a bajnoki cím felé.

Sándorfalva (10.)-Tiszasziget (3.)
Vasárnap, 17 óra, Sándorfalva, vezeti:
Kovács Attila (Kiss R., Samu): – Nekem egyértelmű, hogy a Sándorfalva nyer. Hogy miért? Mert ez lesz a forduló meglepetése.
 
Rájátszás a megyenégyben

A hétvégi program, megyei II. osztály, 23. forduló, szombat, 17 óra: Székkutas–Zsombó, Tömörkény–Csengele,
Balástya–Üllés, Apátfalva–Nagymágocs, Deszk–Kiszombor, Mindszent–St. Mihály, Makó II.–Móravárosi Kinizsi (Makó, MAK- pálya). Szabadnapos: Csanytelek.
Megyei III. osztály, 23. forduló, Homokháti csoport, szombat, 17 óra: Röszke– Mórahalom II., Dóc–Sándorfalva II.; vasárnap, 17 óra: Pusztamérges–Ruzsa, Bordány II.–Szatymaz, Zákányszék–Algyő II., Ásotthalom II.–Balota, St. Mihály II.–Universitas. Szabadnapos: Csongrád II. Tisza–Maros csoport, szombat, 17 óra: Baktó-Petőfitelep–Baks, Pitvaros–Földeák, Mártély–Szegvár, Károlyi DSE- Szikáncs–FK 1899 Szeged II., Fábiánsebestyén–Maroslele; vasárnap, 16 óra: SZVSE II.–Pázsit (Szeged, Felső Tisza-parti stadion), 17 óra: Nagylak–Csongrád III., Csanádpalota–Kübekháza.
Megyei IV. osztály, rájátszás, 1. forduló, Homokháti csoport, felsőház, szombat, 17 óra: Ópusztaszer–Zsombó II.; vasárnap, 17 óra: Tömörkény II.–Kistelek II.; alsóház, vasárnap, 17 óra: Domaszék– Pusztaszer, Öttömös–Csanytelek II.
Tisza–Maros csoport, felsőház, vasárnap, 17 óra: Gyálarét–Fábiánsebestyén II.-Eperjes, Kiskundorozsma II.–Móravárosi Kinizsi II.; alsóház, vasárnap, 17 óra: Derekegyház–MUFC, Földeák U19–Károlyi DSE-Szikáncs II.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alabárdos-Szeged: szétszéledt a keret

Alabárdos-Szeged: szétszéledt a keret
A férfi tekecsapat szuperligából már csak egyetlen forduló, a 22. van hátra az Alabárdos-Szegednek, de az döntővel ér fel. Tovább olvasom