Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Négy Botond-bronz a győri karate Eb-ről

Győrben rendezték meg a WUKO gyermek és ifjúsági karate Európa-bajnokságot, amelyen a szegedi Botond Szabadidő- és Sportegyesület négy karatékája a Magyarországi Wado-ryu Karate Szövetség csapatának tagjaként négy bronzérmet és két ötödik helyezést szerzett.
A versenyen 20 ország 36 stílusszervezete szerzett érmet, összesen 1400 versenyző több mint 2500 versenyszámban nevezett.

A szegediek közül a 9–10 éves fiúk között Kun Bertold formagyakorlatban a középmezőnyben végzett, majd küzdelemben három győzelem után kikapott ukrán ellenfelétől, és bronzérmet nyert. A 11–12 éves lányok mezőnyében formagyakorlatban szintén a középmezőnyben szerepelt, majd küzdelemben 5. helyezést ért el Miklós Fanni. A kadett lányok formagyakorlatában megosztva lett bronzérmes Kun Vivien és Demcsák Gabriella, majd a kadettcsapat tagjaiként küzdelemben szintén harmadik helyezést szereztek. Kun Vivien egyéni küzdelemben két győzelem után, a későbbi győztes angol lány ellen bírói döntéssel veszített, így lemaradt az éremről, és az ötödik helyen zárt.

A Győrben járt szegediek: Demcsák Gabriella, Kun Bertold, Erdei Csaba edző, Kun Vivien és Miklós Fanni. Fotó: DM/DV
A Győrben járt szegediek: Demcsák Gabriella, Kun Bertold, Erdei Csaba edző, Kun Vivien és Miklós Fanni.
Fotó: DM/DV

A Botond Szabadidő- és Sportegyesület várja a sportág iránt érdeklődő gyerekek és felnőttek jelentkezését minden hétfőn, szerdán és pénteken 17.30-tól a Rókusi II. számú Általános Iskola, kedden és csütörtökön 16.45-től a Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolájának tornatermében. Információ kérhető a 70/241- 8786-os és a 70/316-6703-as telefonszámon, továbbá a wadokarate.gportal.hu honlapon, illetve Erdei Csaba és Erdeiné Domonkos Anikó edzőnél.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vincze Balázs: megszerettem Szegedet - fotók

Vincze Balázzsal a Kárász utcai Corso Caféban beszélgettünk a Partizan Belgrád elleni fantasztikus… Tovább olvasom