Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Ötpróba 2012 London - gyaloglással kezdenek

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. szervezésében a hétvégén megkezdődik az EDF Démász ötpróba London 2012 elnevezésű program, amelynek indítórendezvénye a Sziget gyalogtúra lesz.
A vállalkozó szelleműek szombaton 7.30 és 9 óra között nevezhetnek az újszegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában három távra is. A hat kilométeres szakasz – mint az összes többi – az iskolától indul, érinti a Herke utcát, majd a végén balra az Alsó kikötő sort és a Tisza töltését is.

A 12 kilométeres táv tartalmazza a fentieket, viszont a töltésen a 2,8 kilométert jelző kőnél lévő gátőrházig kell gyalogolni, itt fordítás, bélyegzés, majd ugyanezen az útvonalon visszatérés a túraközpontba. A 22 kilométeres út elmegy a 2,8 kilométeres gátőrházig, majd innen Tiszasziget felé halad, a településen a Május 1. utca sarkán jobbra fordul, a Szent Antal téri római katolikus templom kertjében van a fordítás és bélyegzés, és onnan a megjárt útvonalon vissza a túraközpontba.
Információ a www.szegedsport.hu weboldalon és a sportig@szegedsport.hu

Olvasóink írták

  • 1. favágó 2011. március 07. 09:48
    „A forduló után a töltésen sok helyen eldobálták a "kedves sporttársak" a műanyag poharakat és a zacskókat! Ha valaki ilyen helyre megy, legyen oly kedves és ne szemeteljen a forduló pontoknál volt szemeteszsák!
    Egyébiránt nekem kifejezetten jól esett ez a gyaloglás!!:-)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden eldőlhet: ma 18 órakor HPQ-Dág

A férfi röplabda Extraliga 5–9. helyéért zajló középszakaszban két fontos mérkőzés vár a hét… Tovább olvasom