Délmagyar logó

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 1°C | 8°C Még több cikk.

Puljezevics: Mi csapat vagyunk!

Puljezevics Nenad, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának kapitánya nagyon felhúzta magát a Mezőkövesd elleni bajnoki után. A magyar válogatott hálóőr bosszús volt, hogy a drukkerek közül többen a csapatot bántották.
Puljezevics Nenaddal a közelmúltban olvashattak lapunkban egy hosszabb interjút. A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának kapitánya már akkor is nyilatkozta, hogy nem érti, miért bántják a szurkolók közül többen a csapatot. Egyre többször találják meg őket, és ezek a bekiabálások nem esnek jól a játékosoknak. Tegnap délelőtt még mindig nagyon feldúlt volt a magyar válogatott kapusa.

Puljezevics: Mi csapat vagyunk! Fotó: DM/DV
Puljezevics: Mi csapat vagyunk!
Fotó: DM/DV

– Úgy gondolom – kezdte mondandóját a szegedi drukkerhad egyik kedvence –, hogy a Pick Szeged együttese több tiszteletet érdemelne. Mi csapat vagyunk, és ez a csapat az elmúlt három évben mindig nyert valamit. Kétszer magyar kupát, egyszer pedig bajnokságot, és immár hatodik szezon óta állandó résztvevője Európa legrangosabb kupaküzdelmének, a Bajnokok Ligájának. Sajnos egyre többször találnak meg bennünket, és olyanokat mondanak a lelátón, ami rosszul esik. Ezeket hadd ne idézzem, mert nagyon csúnya mondatok. Jóval nagyobb támogatásra van szükségünk, egy szurkoló akkor igazi szurkoló, ha mindig kitart mellettünk. Ez nem egyéni játék, a sikereket nem Puljezevics Nenad vagy Krivokapics Milorad érte el, hanem a Pick Szeged. Együtt, mindnyájan harcoltunk a győzelemért. Nem kötelező szeretni bennünket, és nem kötelező a mi meccsünkre járni. Szerencsére sok jó csapat van Szegeden. Arra kérem a drukkereket, hogy legyen béke, senkit se bántsanak közülünk.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. Kardos Antal 2008. szeptember 26. 19:01
  „Felhasználó

  Született fórumozó
  Hozzászólt: 196
  Karizma: 2

  Kedves szurkoló társaim!
  Napok óta csak beolvastam a fórumba,de a Délmagyarországban,és a fórumon megjelennek félrevezető nyilatkozatok.
  Szeretném a minket("B"közép) ostorozó embereket megnyugtatni,a társaságból senki nem bántotta a csapatot!Főleg nem csúnya, obszcén,trágár módon. A csapatot illető két legbrutálisabb kritikánk, amin Puki beindult a következő.
  -Ébresztő!
  -Mikor lesz már játék?
  Ha ez bármely csapattag, szurkolótárs, és vezetőség érdekeit sérti,akkor én kérek elnézést.
  Bár hallottam olyat is ,hogy effektíve nem is velünk van a baj,hanem egy szakállas idősödő úriemberről a kispad háta mögött.
  Persze Süliéknek könnyebb minket beazonosítani.
  A szurkolási kritikákra pedig csak annyit: a "B" közép igenis szurkol folyamatossan.Oldalt ez nem igen tapasztalható meccsek óta.
  Sebaj, mi akkor is kitartunk a csapat mellett. Mi vállaljuk magunkat bárki előtt, és amikor csöndben vagyunk annak is oka van!
  Szürkehályogot leműteni a szemekről urak,és hölgyek! A mi szektorunkba sokan átjönnek , mert jobban érzik magukat közöttünk.
  És továbbra is HAJRÁ PICK SZEGED!”
 • 23. 873248532 2008. szeptember 26. 12:22
  „Nemcsak akkor kell szurkolni, amikor megy a szekér. Nem lehet mindig mindenki Topon. Mindenesetre a Pick eddig hozza a győzelmeket, s amíg nem kap ki, addig nincs is probléma. Hihetetlen, hogy egyeseknek már a győzelem sem jó. Ha valakinek nem tetszik ez az idegen had, hát vegyen magyarokat a csapatba, s nézhet Csurgó szintű meccseket. De akkor ne számítson BL-re, meg egyébre. Ha megnézitek a Kielt vagy Ciudadot...hát az is tele van légiósokkal. Megjegyzem a Veszprém is.”
 • 22. _csucsu_ 2008. szeptember 25. 20:00
  „pernyi!
  Egyetértek!!
  HAJRÁÁÁ PICK SZEGED!!!”
 • 21. pernyi 2008. szeptember 25. 19:00
  „Kedves szurkolók!

  Igaz, hogy nem teljesen úgy játszik a csapat ahogyan elvárnánk tőlük. Mindenki szívesebben látna tiz gólos győzelmeket de úgy érzem egy kis türelemmel kellene lenni a játékosok iránt. Én kézilabdáztam és tudom milyen nehéz és kemény sport is ez. Nem olyan egyszerű mint amilyennek kinéz. Úgy érzem, hogy a fiúk akarnak csak nem még nincsenek igazán összeszokva. Nem szidni kellene őket hanem buzdítani!”
 • 20. vauvau 2008. szeptember 25. 18:38
  „Kecves Nanad, a pályán kell megmutatni, mit is értek. Képesek vagytok rá! A nyilatkozatháborúnak semmi értelme. Nem kell mellreszívni a dolgokat. A pályán minden eldől. Szorítunk nektek!”
 • 19. Pick 2008. szeptember 25. 18:23
  „igaza van balazs 88-nak.énis csapatkapitányvagyok és nem könnyű feladat összetartani....”
 • 18. balazs_88 2008. szeptember 25. 17:37
  „Istenem ez már szánalmas komolyan. Hol vagytok ti ( és én is) ahhoz hogy aztmondjátok pukinak nincs igaza? Valaha játszottatok csapatsportot ti drága bírálók? Érdekes aki játszott az azt mondja hogy igaza van, a tavalyi mk győztes 2006os bajnok csapatra aztmondjátok hogy semmi eredményt nem ér el? Pukit szidjátok aki a csapat lelke és egymaga megnyert meccsket az elmúlt évekeben?
  Szánalmas....”
 • 17. csalódtam benned puki, te ex supermen 2008. szeptember 25. 17:01
  „Csalódtam benned Puki. A szurkolók bálványa voltál, a csapat lelke. Árnyéka vagy magadnak. Egy csk nem küldheti el a sunyiba a szurkolókat.”
 • 16. veszprém? 2008. szeptember 25. 17:00
  „El kellene felejteni a Veszprémmel való örökös összevetést. Járja csak a csapat a maga útját. Mevoltak az erősítések. Meglátjuk, mi sül ki belőle! Az örökös Veszprémezés csak frusztrációt és hülyeséget szül. Persze ha idén is megaláznak minket, akkor rossz úton járunk.”
 • 15. neszújá be puki 2008. szeptember 25. 16:56
  „Ez nagyon szerencsétlen nyilatkozat volt. Megértem, hogy fáj a bírálat, de az elégedetlen szurkolókat elküldeni a csába. Hát, ez nagyon gáz. Nagy a pofázmánya Pukinak. Én nagyon kedveltem korábban. Most se rühellem mondjuk, de azért az arca az megvan. Majd leesik a csodálkozástól, ha kiürül a csarnok.”
 • 14. napred pick 2008. szeptember 25. 16:52
  „Smiri se Puki, jebiga! Samo napred! Mi smo pored vas!!!”
 • 13. v 2008. szeptember 25. 16:32
  „12:
  A Veszprém kis csapatok ellen is fel tud pörögni, hosszú évek óta, ezek szerint nem lehetetlen. És érdekes módon nem is nagyon érik őket a mi ceglédi, debreceni, tatabánya elleni stb. pofonunkhoz hasonló meglepetések.
  Senki nem várja el az állandó csúcsformát! De azért a több mint féléves gödör kicsit rázós... Már utálok veszprémi példával jönni, de meg kellene nézni, mit értek el ők tavaly egy sokak által "évek óta leggyengébb Veszprémnek" titulált kerettel, és mit mi; illetve hol tartanak most ők, és hol mi. Ég és föld, mindkét tekintetben. Játékosállományunk összességében nem gyengébb annyival, mint amit az eredmények mutatnak. Ellenben az edző, meg főleg játékosok/vezetőség mentalitása...”
 • 12. gyaloggyula 2008. szeptember 25. 15:55
  „sziasztok szurkolok.en sportolok.gyaloglo vagyok.ez a kezilabda csapat sport.tehat nagyzajuak csond.nem lehet mndig jo formaba a csapat.tudja mindenk hogy kis csapat ellen nem tud az ember jatszani.emberek lenyeg a gyozelem.ne legyetek rossz szurkolok.jatekosok mindig ugy allnak minden mecshez hogy gyozelem es jo jatek.
  na megyek edzeni
  haja pick gyerunk fiuk jok vagyto.
  gyaloggyula”
 • 11. vivacsávó 2008. szeptember 25. 14:37
  „Nekem 1992-2006-ig vol bérletem.Mostanába csak a sajtón keresztül követem azeseményeket. Ez a Pick nem az a Pick! Milyen csapat az amelyik szekere több hónapig kátyúba van? Milyen dolog az, hogy nemtudnak felpörögni a kiscsapatok ellen? A pénztáros fel tud pőrőgni mikor kifizeti a fizetésüket? Ne legyünk büszkék arra, hogy a pályán lévő játékosok 4-5 nyelven gagyarásznak! Szétkellene zavarni ezt a gyászos bagázst. Ezt a produkciót a Mi fiaink is tudnák hozni. A megmaradt pénzből lehetne többet fordítani az utánpótlásra. Sajnálom, hogy ez a véleményem és szégyelem is magam, de Én csak megyarul tudom üvőlteni, hogy "HAJRÁ PICK SZEGED", Ezek meg ezt úgylátszik nemértik!”
 • 10. palermo 2008. szeptember 25. 14:20
  „nem értem,több ezer bérletes?akkor miért volt 800 néző a meccsen?”
 • 9. v 2008. szeptember 25. 12:57
  „Még egy dolog: igaz, hogy egy csapat nem lehet mindig csúcsformában, ezt nem is várja senki. A kritikák sem egyik napról a másikra, hanem gyakorlatilag a tavasz óta tartó "kisebb hullámvölgy" során fogalmazódtak meg...”
 • 8. v 2008. szeptember 25. 12:51
  „Egyszerűen nem értem, hogy miért kell valakit tekére és egyéb sportágakra küldeni azért, mert nem elégedett az eddig látottakkal. Bírálaton (főleg ha még jogos is) nem megsértődni kell, hanem elgondolkozni- előnyére csak úgy válhat bárkinek.
  Továbbá nem hiszem, hogy akár Matkénak, akár Pukinak lenne alapja bárkit osztani: egyrészt méltatlan, másrészt sokan a most kritizálók közül már akkor Pick-meccseken szurkoltak, amikor ők még azt se tudták Szegedet eszik, vagy isszák; illetve akkor is a csapat mellett lesznek, mikor ők már esetleg valahol máshol ténykednek. Harmadrészt a szurkoló pénzt fizet a szórakozásáért, a játékos pedig felveszi a fizetést a munkájáért.”
 • 7. balazs_88 2008. szeptember 25. 12:00
  „Ha sportoltál volna ezt akartam írni persze”
 • 6. balazs_88 2008. szeptember 25. 11:59
  „Ha szurkoltál volna már kedves pickfan akkor tudnád hogy igaza van. . Gondolom nem azért játszanak így mert röhögnek a markuba hogy dejó most akkor szivassuk meg azokat akik fizettek a meccsért. Ez SPORT, és a sportban bizony a dolgok úgy működnek hogy egyszer megy egyszer nem megy. Lévén hogy igencsak csapatsport is, azért ilyen döcögős az indulás mert a felkészülés a sérülések miatt nem sikerült jól. Anennyiben lengyelországban győzni tudunk akkor majd szépen senki se fog emlékezni a rossz rajtra, de abszolú igaza van pukinak, az aki a rosszban nincs a csapat mellett az jobb volna ha inkább menne tekét nézni.

  HAJRÁ PICK”
 • 5. pickfan 2008. szeptember 25. 09:32
  „Sztem nincs igaza Pukinak. Több ezer ember vett bérletet,több tízerer forintért,jóhogy mindenki azért megy ki, hogy jó játékot lásson,ne a csapat szenvedését a pályán....Vmikor Puki azt nyilatkozta,hogy csak a megszerzett 2 pont számít...hát sztem pedig nagyon nem...szeretnék jó játékot látni,ami igazi élményszámba megy,és ki tudja kelleni fog-e az alapszakasz végén a gólkülönbség...

  De persze attól függetlenül,hogy hogyan játszik a csapat én mindig ki fogok járni meccsre,mert azért így is szeretjük őket:)”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makó–Diósgyőr 1-0!

A Makó FC NB II-es labdarúgócsapata szerda délután fél 4-kor az élvonalbeli Diósgyőrt látta vendégül… Tovább olvasom