Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Süli Róbert: Öröm

Mindig így van. Ha nyerünk, ez történik. Nem hagynak örülni bennünket.
Nyertünk, rommá vertük az MKB Veszprémet, boldog volt minden szegedi, tapsolt, tombolt, ordított, mert nyert a csapatunk.

Erre mi történik? Kinyitjuk az országos sportnapilapot, és nyilatkozik Kálomista Gábor.

Ez így volt mindig. Voltunk már a Balkán kapuja, a hentescsapat, most pedig bunkó szegediekké váltunk.

Egy nap telt el a csodás győzelem után, de most ezerrel akarnak eltiporni bennünket, a csapatot, azt a közönséget, amely már sokszor bizonyított. Ez érdekes, amikor jót cselekszünk – ebből több volt –, nem találnak meg bennünket. Akkor nem, amikor jó példát mutattunk. Mi voltunk azok, akik kezet nyújtottunk a veszprémi tábor felé. Mi kezdtük a barátságkeresést, hogy csak hangban legyen párbaj a lelátón.

Egy emberként álltunk a Cozma-gyilkosság után az MKB Veszprém mellé. Tüntettünk értük, hangot adtunk a nemtetszésünknek. Itthon, és náluk, Veszprémben is. Összefogásra buzdítottuk a magyar kézilabda-társadalmat. Arra kértünk mindenkit, hogy a meccsek előtt fogják meg a mellettük álló drukkerek kezét, mutassuk meg, hogy a mi sportágunkat a barátság jellemzi.

Érdekes. Vasárnap nem reklamált senki. Kálomista Gábor sem. Pedig megtehette volna, face to face. Szemtől szembe, hiszen néhány méterre volt a szegedi vezetőktől.

Nem, ő inkább diktált, üzent. Nem tetszett a transzparens. Nem volt szerencsés, de a szegedi közönség üzenni akart Nagy Lacinak. Laci ugyanis nem üzent, semmit nem mondott nekik, hogy miért választotta az ősi riválist, az MKB Veszprémet. Egyetlen mondatra nem volt képes, pedig megvolt a lehetősége. Ha pedig nem tudta, hogy mit kell cselekednie, akkor megkérdezhette volna Kálomista Gábort, hogy mi a teendő ilyenkor.

Olvasóink írták

 • 11. ashmore 2012. október 30. 20:30
  „Annyit tennék hozzá, hogy Lacikánk stílusosan a magyarország Szeretlek című műsorban szereplet múlt héten. Beszartam a röhögéstől.Magyarország Szeretlek!!!!! Janics kellett volna még mellé.”
 • 10. bessy 2012. október 30. 06:10
  „Na ez szép volt Robi, legalább valaki értelmesen összefoglalva leírta a dolgokat, és nagyon szomorú vagyok én is, hogy nem azzal foglalkozunk, milyen jó kis meccs volt, és milyen szép eredmény született.”
 • 9. anyus59 2012. október 29. 20:48
  „A politikai hatalom támogatottjait, kedvenceit kritizálni tilos. Majd szépen mindenki megtanulja a saját kárán, hogy KUSS LESZ ITT....”
 • 8. lukrecia 2012. október 29. 17:05
  „"Laci ugyanis nem üzent, semmit nem mondott nekik, hogy miért választotta az ősi riválist,"
  Nem vagyok biztos benne, feltetlenul meg kellett volna neki ezt magyarazni. Laci izigverig profi, diplamatikus.
  Azzal meg nagyobb szelet vet, ha magyarazkodik. Ugyis kiforgattak volna a szavait, mint barkiet akit kiakarnak a szegedi unatkozoak kezdeni.”
 • 7. zehn 2012. október 29. 16:51
  „Megszokták a bakonyiak a győzelmeket Szegeden is, nem csoda ha kiakadnak egy alapos verés után. Az nem lehet ugyanis, hogy csak úgy örülni hagyják a Pick tábort. Hogy néz az ki? Találni kell indokot ami, félre tolja a világra szóló győzelmet és jótékony feledésbe homályosítja a nagy zakót. Lám, ilyen az, amikor valaki nem tudja elviselni, kezelni a vereséget, valamint majd szét veti a düh, hogy egy jobb teljesítményt nyújtó csapat le meri győzni az ő "világsztárjait" !”
 • 6. pancsika72 2012. október 29. 15:15
  „Melyik csapatot készítette ki a transzparens? Ebben a Vp-ben már alig vannak azok közül, akiknek fájhatna. A spanyolok egyszerűen gyengék voltak. Laci nélkül és a góljai nélkül még nagyobb zakót lett volna a végén!”
 • 5. pajesz 2012. október 29. 14:51
  „A meccset is meg fogják óvni, mert a transzparens kikészítette idegileg a csapatot a meccs előtt!”
 • 4. Mustang 2012. október 29. 14:45
  „erről van szó, álljunk Szegediak a csapat mellé, mki!!!”
 • 3. szatyi 2012. október 29. 14:35
  „Robi, ez jó volt!”
 • 2. schusti 2012. október 29. 14:29
  „Köszönjük a cikket Robi!
  Ez volt az, amit mi sem értettünk, hogy ha gond volt a transzparenssel, akkor miért nem akkor és azonnal reagáltak rá, miért csak utólag?”
 • 1. kovbel1 2012. október 29. 14:26
  „Nem annyira szeretem Sülit, nem igazán egy okos gyerek, de most teljesen igaza van.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikler Roland: Ezt sohasem feledem

Mikler Roland szenzációsan védett a Pick Szeged–MKB Veszprém férfi kézilabda-rangadón… Tovább olvasom