Délmagyar logó

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 36°C Még több cikk.

Szentes-Szeged Beton 5-12

Igazi rangadóhoz méltó csatában aratott sima győzelmet a Szeged Beton a megyei rivális Bodrogi Bau Szentes ellen. A nagy iramú mérkőzésen a Szeged fölénye érvényesült, 12-5-re hozta a találkozót.

Vodafone férfi vízilabda OB. I. 17.forduló

SZENTES-SZEGED BETON 5-12

Szentes, ligeti uszoda, 300 néző, vezette: Székely Balázs, Marjay Zsolt

SZEGED-BETON: Németh - Juhász 1, Weszelovszky 4, Milos Korolija 2, Komlósi 2, Török 1, Lehmann . Csere: Vejzagics 1, Varga P.1, Éles, Mihajlo Korolija , Molnár P., Kuncz. Edző: Kásás Zoltán.

SZENTES: Majoros - Szabó Z., Jaksa , Szabó L., Zivanovic, Döbrőssy 1, Szőke 2. Csere: Molnár A., Rácz, Araczki,  Hommonai, Csente, Torday 2. Edző: Vass Sándor.

Gól emberelőnyből: 4/2 ill. 10/5.

Ötméteres: 3/2 ill. 2/2.

4. negyed (1-2)

8. perc: Kimarad a negyedik szentesi fór, az utolsó támadás a Szegedé. Majoros és Németh bravúros védéssel búcsúzik.

7. perc: Milos Korolija helyzetben, de elveszik a bírók a labdát. Weszelovszky egyedül a kapussal, de nincs meg az ötödik gólja, Majorosba vágja a játékszert.

5. perc: Kuncz ismét, most a reklámmolinókat lőtte szét, nem a kapust. Török labdája megáll a kapu előtt.

4. perc: Kuncz szélről vágja rá, de Majoros most biztosan hárít.

3. perc: Milos Korolija kezéből kicsúszik a labda, nincs újabb szegedi gól. De szentesi sem.

2. perc: Fórban a szegediek, Majoros kapus áll ki. Hárman védekeznek a szentesi kapuban, de Juhász Zsoltot nem zavarja a három pár kéz. 5-12.

1.perc: Harmadik ötméteresét kapja a Szentes, Torday vágja be. A szegedi kispad is örjöng. Kárpótlásul a szegediek is kapnak egy büntetőt, amit Weszelovszky értékesít. 5-11.

1. perc: Csente csente el a labdát Juhász elől, Komlósi szerzi azt vissza. Kisebb vita alakul ki Vass Sándor és a két bíró között, hiszen a hazaiak edzője időt próbált kérni, de azt rajta kívül senki nem vette észre.

3. negyed (0-5)

8. perc: Ötmétereshez jut a Szentes, de Németh bravúrral hárít. Vejzagics előnyből talál be. 4-10.

6. perc: Varga Péternek is megvan az első találat, fórból szerzi a Beton kilencedik gólját. 4-9.

5. perc: Milos Korolijának érkezett volna a passz, de csak a helyére sikerült dobni, hszen általában a víz alatt van. Németh véd hatalmasat.

4. perc: Mihajlo Korolijának sült el a keze, de kapufa, onnan viszont kifele pattan. Komlósi viszont megmutatja, milyen, amikor a labda a kapuban van. 4-8.

3. perc: Weszelovszky ott folytatja, ahol tegnap este abbahagyta. Harmadik góljánál jár. 4-7.

2. perc: Komlósi az őserőt használva vágja be a labdát a Szentes kapujába. Zivanovics helyzetben, de kapufa.4-6.

1. perc: Juhász hozza el a labdát, bár nem volt sima ügy, ketten úsztak az egykori szentesire. Lehmann kiváló labdát adott Milos Korolijának, de a víz alatt nem volt abban a helyzetben, hogy átvegye.

2. negyed (2-2)

8. perc: Három másodperccel a negyed vége előtt Kuncz az egész pályán dobja át a labdát. A próbálkozás nem volt reménytelen, a kapufáról jön le a labda.

8 perc: Milos Korolija most résen volt, újra megvan a vezetés. 4-5.

7. perc: Török lövi a blokkba a labdát, három perce nincs szegedi találat.

6. perc: Centerből képtelenek vagyunk gólt dobni, Milos Korolijára nagyon figyelnek a szentesiek.

5. perc: Hatalmas labdát kapott Mihajlo Korolija, előnyből szerezhette volna vissza a vezetést a Szeged, de a kapu fölé húzza a labdát.

4. perc: Araczki próbálkozik távolról, de Németh biztosan hárít. Törökre nem figyeltek, szélről talál be. Ismét egál. 4-4.

3. perc: Szőke úszik meg, a Beton alszik. Második gólját szerzi a fiatal szentesi, vezetnek a hazaiak. A szurkolóktól majd szét robban a ligeti uszoda. 4-3.

3. perc: Milos Korolija kap szép labdát Weszelovszkytól, de ketten, a kapussal együtt nyomják a víz alá. A szentesi rohamot megúsztuk gól nélkül, de most már be kellene találnia a Szegednek.

2. perc: Második fórját kapja a Szentes, Tordaynak nem sok kellett, hogy bevágja a játékszert. Megvan az egyenlítés. 3-3.

1. perc: Vejzagics kezéről most lesodorja Szőke a labdát, de Kuncz visszaszerzi azt. Ennek ellenére nincs gól a vendég támadásból.

1. negyed (2-3)

8. perc: Weszelovszky úszik meg oldalt, 10 másodperc, rá kell lőnie. Majdnem be is jött, alig pár centivel ment el a kapu mellett a labda.

8. perc: Weszelovszky most javít, ötméteresből ragadja vissza a Beton a vezetést. 2-3.

7. perc: A fórokkal most gondban vagyunk, Weszelovszky hagyja ki a harmadik szegedi előnyt.

6. perc: Szőke előnyből megszerezhette volna a hazai vezetést, de a kapufára bombáz. Veszélyes lövés volt.

5. perc: Ismét fórhoz jut a Beton, de elveszik a labdát. Döbrőssy meg is bosszulja, egyenlít a Szentes. 2-2.

4. perc: Milos Korolija gyorsan visszaállítja a rendet, centerből szerzi a szegediek második gólját. 1-2.

4. perc: Weszelovszky nem sokat lóbált, tíz méterről vágja be Majoros kapujába a játékszert. Juhász ellen fújnak, ötméterest kapnak a hazaiak, amit Szőke biztos kézzel értékesít.1-1.

3. perc: Lehmann előnyből szerezhette volna meg a vezetést, de a kapu fölé lövi a labdát.

2. perc: Egymásnak estek a csapatok, most Török lő távolról.

1. perc: Török simán hozza el a labdát, de az első támadásból nincs gól. Döbrőssy próbálkozik, de a kapufáról a gólvonalra pattan a labda, de most nem lebegett azon túlra. 0-0.

17.40: Lázasan folyik a melegítés, nagy csata van kilátásban. A szentesi drukkeren a hanulat nem fog múlni, lassan de biztosan gyülekeznek az emberek a ligeti uszodába.

Nem sokat pihenhet a Szeged Beton csapata, ugyanis a tegnapi fantasztikus Vasas elleni mérkőzés után újabb feladat előtt áll a Kásás-legénység. Este 18 órától megyei rangadóra kerül sor, ugyanis a Bodrogi Bau Szentes otthonában vendégeskednek Weszelovszkyék.

A szentesiek bizonyították már az újszegedi sportcsarnokban, hogy nem adják könnyen a bőrüket. A Szeged sikere mégis nem lehet kérdés, még ha hiányozni is fog a keretből a sérüléssel küszködő Baksa László kapus, illetve a csapatkapitány Varga Tamás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cegléden nyert a Makó FC

Labdarúgás - A labdarúgó NB II keleti csoportjában Maróti triplájával Cegléden gyűjtötte be a három… Tovább olvasom