Délmagyar logó

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 3°C | 11°C

Világbajnoki falbontás

"Legyünk őszinték: egyetlen egy válogatott sem tudja a szurkolókat úgy belelkesíteni, mint a magyar női kézicsapat, illetve egy válogatott sem tudja úgy felhergelni a drukkereket, mint a magyar női kézilabdacsapat."
Bíztunk, reménykedtünk, vártuk a csodát, a jó szereplést. Erre tessék, kaptunk egy akkora pofont a franciaországi női kézilabda-világbajnokságon, amit még talán soha. Lebőgtünk! Csúful! Még egy afrikai csapat is megleckéztetett bennünket. Sokan mondják: „Ne bántsuk a lányokat!" Tényleg ne?

Többen kritikán aluli teljesítménnyel rukkoltak elő. Méltatlan produkció volt, ilyet egy válogatott sportoló nem tehet meg. Akarat nélkül játszani! Nem szoktunk hozzá ilyen eredményhez. Nyolcadikok lettünk. Legyünk őszinték: egyetlen egy válogatott sem tudja a szurkolókat úgy belelkesíteni, mint a magyar női kézicsapat, illetve egy válogatott sem tudja úgy felhergelni a drukkereket, mint a magyar női kézilabdacsapat. A sikernél ugrálunk, a vereségeknél a falat verjük, és csúnyán káromkodunk. Most utóbbiból több akadt.

A bosszantó vereségek miatt többen most biztos, hogy falat bontottak a lakásban. Főleg tegnap kora délelőtt, amikor még Angola is megvert bennünket. Lebőgtünk, de nagyon!

Olvasóink írták

  • 1. triatlonos 2007. december 17. 20:15
    „Helyünkre kerültünk. Az előttünk végzők jobbak voltak atlétikus képességekben, sport iránti alázatban, és csapatjátékban, pedig ezek kellenek a sikeres szerepléshez. Sőt tartani kell az utánunk végzőktől, a spanyol, lengyel, japán csapattól is!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem ment a gólszerzés

Sorrendben harmadik bajnoki vereségét szenvedte el a futsal NB I-ben az Első Beton, amely ezúttal a… Tovább olvasom