Délmagyar logó

2017. 04. 25. kedd - Márk 6°C | 20°C Még több cikk.

Mészárszék: Barcelona-Bayer 7-1 - videók!

Messinek szerencsére ma is van kedve focizni: már ötnél jár, és a kis Tello próbál a nyomába eredni, kettőt ő is bevert. A németeknek végül összejött a becsületgól.

FC Barcelona–Bayer 04 Leverkusen 7-1 (2-0)

Labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, visszavágó. Barcelona, Camp Nou. Vezeti: Svein Oddvar Moen, asszisztensek: Kim Thomas Haglund, Frank Andas, alapvonali segítők: Tom Harald Hagen, Ken Henry Johnsen, tartalékjátékvezető: Tommy Skjerven (norvégok).

FC Barcelona: Victor Valdes – Adriano (Muniesa, 63.), Mascherano, Piqué, Dani Alves – Busquets – Iniesta (Tello, 53.), Fabregas, Xavi (Keita, 53.) – Messi, Pedro Rodríguez. Vezetőedző: Josep Guardiola.

Bayer 04 Leverkusen: Leno – Kadlec, Ömer Toprak, Schwaab, Castro – Renato Augusto (Oczipka, 67.), Rolfes, Bender (Schürrle, 55.), Reinartz – Kießling – Derdiyok (Bellarabi, 55.). Vezetőedző: Robin Dutt.

Sárga lap: Rolfes (11.), Castro (45.)

Gól: Messi (26., 42., 50, 58., 84.), Tello (55., 62.), illetve Bellarabi (90.)


Barcelona 7-1 Bayer Leverkusen - All Goals by fasthighlights-2012
Barcelona-Leverkusen 7-1. Az összes gól, egyben!Eközben Nicosiában: Maradt az 1-0-s ciprusi vezetés, így hosszabbításra megy az APOEL a Lyonnal.

92. perc: Moen bíró lefújta a meccset: a Barcelona iskolajátékkal, 10-2-es összesítéssel egy percnyit sem aggódva jutott a legjobb nyolc közé.

90. perc: A németek az első érdemi kapura lövésükből összehozzák a becsületgólt: Schürrle és Bellarabi háromszögel a katalán tizenhatos vonalán, a cserecsatár szépen csavar Victor Valdes kapujába, 7-1.

Barcelona-Leverkusen 7-1. Gól: Bellarabi


89. perc:
Tellót szöktetik, aki elrontja, és így (még) nincs meg a mesterhármas: középről Leno kapus kezére lőtt a labdát. A mellette futó Pedro reklamált, hogy miért nem adta le neki. Legyen csak csendbe szenyor Rodríguez! Ugye milyen rossz érzés? Te pont így szoktad csinálni!

87. perc: Másodszor támadt majdnem a Leverkusen: Schürrle tör be a spanyol tizenhatosra, de valószínűleg elmozdult az orrvédője, mert úgy passzolt a háta mögé, hogy nem volt ott csapattárs. Nem érdemelnek becsületgólt a németek!

Eközben: önök mit mondanának Dutt edző helyében a csapatuknak a meccs után?

84. perc: Messi ötöt lő egy BL-meccsen. Keita ihletett passzát prímán tekeri a kapu bal oldalába. Őszinte részvétünk Leno kapusnak, 7-0.


szólj hozzá: B7-0B www.fasthighlights.com
Barcelona-Leverkusen 7-0. Gól: Messi


83. perc: Keita Tello háta mögé passzol, nem is tetszik Pepnek, hiszen a németekhez kerül a labda, akik így kábé három passzig birtokolhatták azt.

78. perc: Barcelona-szöglet: ezt még gyakorolniuk kell. Pedro ad be, Keita csúszik be, de 69-es cipővel érte volna csak el a passzt.

74. perc: Tello gólt lőni tud, beadni még nem: a Barcelona 37-ese úgy adott be, hogy a környéken nem volt csapattársa. SZÉGYEN! Na jó, nem...

73. perc: Keita először ért labdához. Ez is bravúr! Dani Alves egyébként kapott egy ívelést , a levegőben veszi át a német tizenhatoson belül, Schwaab kezére rúgja a labdát, de Moen nem ítélt büntetőt.

69. perc: Az első majdnem támadásukat vezetik a németek: Reinartz szalad el a jobb oldalon, beadása Mascheranón hal el.

67. perc: Pedrót viszik földre a németek, akit Messi ugratott ki. A szabadrúgást megelőzi a harmadik német csere.

62. perc: Tellónak íveli át Dani Alves a német tizenhatos bal oldalára a labdát, aki nem kegyelmez, 6-0. Hét perc alatt két gólt nyomni, tíz percnyi játék után?! Jobb, mint Messi!


szólj hozzá: B6-0B www.fasthighlights.com
Barcelona-Leverkusen 6-0. Gól: Tello


Eközben Bolognában: a Juventus továbbra is veretlen az olasz bajnokságban, miután 1-1-re végzett a piros-kékekkel.

58. perc: Tello is érezte a két lövésből két gól sok lenne, középre adott, bedobásra mentettek a németek. Vesztükre a bedobás után a tizenhatosra gyötrik a labdát a katalánok, a német védők szépen összezárnak egymás előtt, a labda azonban túlcsorog rajtuk. Leno kapus ahelyett, hogy megfogná, Messi elé üti a labdát, aki megmutatja Derdiyoknak, hogy kell gyakorlatilag az alapvonalra a kapuba tenni a labdát, 5-0.


szólj hozzá: B5-0B www.fasthighlights.com
Barcelona-Leverkusen 5-0. Gól: Messi


55. perc: Tello első labdaérintéséből gólt lőtt első mérkőzésén: Dutt edző kettős cseréje után még rendezetlen volt a Leverkusen, a fiatal csatár kilép a bal oldalon és pompásan teszi el Leno kapus mellett a jobb alsóba, gála, fieszta, fesztivál, osztálykülönbség, 4-0.


szólj hozzá: B4-0B www.fasthighlights.com
Barcelona-Leverkusen 4-0. Gól: Tello


54. perc: Derdiyok ugrik ki a bal oldalon, cimbalomszögből kapura perdít, príma kísérlet volt, de nem pörgött a kapuba a labda.

53. perc: Pep már pihentet a középpályán: Keita és Tello áll be Xavi és Iniesta helyére.

50. perc: Deja vu: Messi kilép a jobb oldalon, egy védővel a nyakán begyötri magát a tizenhatosra, ahol megint átemeli a labdát a Leno felett. A szerelni próbáló Schwaab a gól után autogrammot kért az argentintól. Megértjük, 3-0.


szólj hozzá: B3-0B www.fasthighlights.com
Barcelona-Leverkusen 3-0. Gól: Messi


47. perc: Iniesta cselezi be magát a tizenhatosra, szerelik, de a labda Fabregashoz pattan, aki ahelyett, hogy gólt lőne, elönzetlenezi a helyzetet, így szögletre mentett a Bayer-védelem. Abból persze megint nem lett semmi.

46. perc: A Barcelona kezdte a második félidőt. Moen bíró egy elegáns pökéssel jelzi, azért ő is a pályán van.

Eközben a Barátok köztben: Persze Győző nem lőtte le Hanna anyját, akivel összebalhézik annak lakásában. Majd lelép a hamis pénzzel? Hanna anyukája is mindenesetre lóvét pakol a konyhafiókból egy bőröndbe. Bartháéknál mindenki zabál Zsoltot leszámítva. A Rózsa főnökének kivannak az idegei, asszonkája mondja neki, mit is kéne csinálni. Zsolt végül bocsánatot kér Oszitól. Egy kevéssé hihető szerelmi vallomást les ki a kisfiú. Miklós már a lakásban, Ritát szorítja sarokba. Rita "bevallja" csúnya tettét a "pasijának". A nő állítólag belezúgott Berényibe, aki nem hisz neki. Megy a szokásos körüljárás: a kamera miatt forognak egymás körül a színészek, mint a ringlispíl. Rita egérútért könyörög Miklósnak.
A gangon izzik a levegő Attila és Juli között, aki korcsolyát kapott Nóra pasijától, aki korcsolyatanítást is vállal. Gyerekkori álmát viszont már nem tudjuk meg, mert kijöttek Bartháék a lépcsőházból. Andi odaadja a pénzt, majd szívességet kér Zsolttól, amit később beszélnek meg. Claudiáék kimerészkedtek a "barlangból", a nő rosszul lett. Peacemaker over?
Külső hely, MALÉV-gépekkel Ferihegyen, illetve a Liszt Ferenc reptéren, ahol lekapcsolják a Szabó Győző alakította rossz fiút. Rögtön azután észrevették, hogy egyvalakinek megmutatták a fotóját! Bravó, rendőrség!
Rita is pórul járt, bizony üres a bőrönd, miután Miklós save as money. Balázs öleli keblére a barátnőjét, Claudia a földön fekve agonizál. Dráma, szerelem, majdnem halál. Ehhez képest mi lesz a második félidő?! Piha!

Szünet! Irány a Mátyás király tér! Cipruson a helyzet változatlan, vezet az APOEL.

45. perc: Castro besárgul, balról lő szabadot a Barcelona: nem volt veszélyes.

42. perc: Ami az előbb nem sikerült, az most begyön: Messi betör a tizenhatosra a jobb oldalon, ezúttal senki nem tudja blokkolni és 12 méterről a bal alsóba ágyúz, 2-0.


szólj hozzá: B2-0B www.fasthighlights.com
Barcelona-Leverkusen 2-0. Gól: Messi39. perc:
Cesc driblizik a bal oldalon kevés sikerrel. A pálya közepéig küzdötték vissza magukat a hazaiak egy szabadrúgás kedvéért. Javul a labdabirtoklási arány!

Eközben az erdőben: Valami barlangszerűben fázik Hanna Claudiával. A nagysasszony végig a lányt akarta megóvnia a csalódástól. A leányzó rájött, igaza volt az örökbefogadójának, aki keblére öleli, miközben arról győzködi, valójában szereti az anyja Hannát. Ezzel vége is a második résznek, jön a harmadik epizód!

36. perc: Tovább romlik az előbb említett százalék: majdnem egy percig fehér-lábakon járt a laszti.

35. perc: Dráma! A katalánoknál csak 68 százalékban van a labda. Pep ráadásul minimális célként a 70 százalékot írta elő. Mi lesz, ha nem lesz meg?!

34. perc: Xavi megint lő, megint fölé. Lehet, hogy nem kéne ezt ma erőltetni...

Eközben a lelátón: Affelay, David Villa és Puyol úgy szurkol, mint egy kisgyerek. Melyik csapatban játszanak ezek?

Eközben a menet után: vajon szül-e Andi második gyereket Zsoltnak a gyors szex után? A sorozat bűnöző-macsója (muhaha) még egy bagót is megenged magának. Andi lehet, hogy kisegíti, sajnálatból. Nem várjuk meg, mennyiről egyeznek meg.

31. perc: Sajnos elég harmatos a Leverkusen, de legalább szerencséje van: Messi tör be a tizenhatosra a jobb oldalon, két csel után a harmadik német védő blokkolja a balos lövést.

30. perc: Német szabadrúgás balról, a spanyol térfél közepéről. Castro beadását a tizenhatos vonaláról fejeli ki Busquets.

Eközben a Mátyás király téren: Andi szívatja Barthát, ahogy szokta. Majd egymásnak esnek az asztalon. Ebből nem lesz motorcsónakbiznisz. Az erdőben közben Győző tutira akar menni, le akarja lőni Claudiát. Hanna anyj ekkor "magához tér" leteríti a gyanútlan maffiózót. Ezután lövés dörren: meghalt Hanna-mama?

26. perc: Messi aláz: kilép a bal oldalon rávezeti Lenóra és éppen csak annyira emeli meg, hogy elcsorogjon a kapuig, és hogy a beragadó Kadlec, aki tehet a gólról, bezúgjon a kapuba. Röhög és ünnepel a Camp Nou, 1-0.


szólj hozzá: B1-0B www.fasthighlights.com
Barcelona-Bayer Leverkusen 1-0. Gól: Messi


25. perc: A Rayo Vallecano is kábé így játszana a katalánok ellen. Csereszavatosak a németekkel?

24. perc: Az eddigi legjobb Barcelona-szabadrúgást láthattuk: Xavi ezúttal beadott, Piqué előtt elsuhan a labda, Leno relfexszerűen beleütött, védés volt.

Eközben a dupla epizódban:
Szabó Győző színre lép az erdőben. Klaudia hozza a formáját, jelentsen ez bármit is. A lóvé lenyúlása most már egyértelmű. Hanna az összeomlás szélén, a színészi játék pompás. Győző megmutatja a slukkert, majd Klaudiára fogja a pisztolt. Irány a Camp Nou! 


21. perc: Barcelona-labdajáratás, 110 százalékban van Pedróéknál a bőr. Irány a magyar valóság (?!)

Eközben a 6000. részben: Bartha mérgében vizet iszik a Rózsa irodájában, majd felhívja Andit. Lepasszolja a motorcsónakot? Vagy Oszit?

19. perc: Iniesta lódul meg, de nem elég laza: a bal bokájára sarkazza a labdát (melyik lábával?) Először hördült fel igazán a közönség.

17. perc: Fabregas ível át a német tizenhatoson, Dani Alves nem tudja lekezelni. Szokatlan. Picit alszik a Barcelona, de megteheti. "Sajnos".

15. perc: Dani Alves robog el a jobb oldalon, a beadása nem jut el Messihez, aki ma pláne nem fog fejpárbajt nyerni a német védőkkel szemben.

14. perc: Az ellentámadás végén Dani Alves szórakozik el egy viszonylag ígéretes lehetőséget.

14. perc: Bayer-szabadrúgást stukkol ki könnyedén a katalán légvédelem (elnézést).

13. perc: Újra Xavi lőtt, fölé, Leno rajta volt, de nem kellett védenie.

11. perc: Messiék tekintettel vannak a hölgyekre egyelőre, nem abban az értelemben: nem történt semmi eddig. Rolfes sárgája az első komoly izgalom.

Eközben a sorozatban: Bartha visszatért, de tovább tart a "motorcsónak-műsor". Peti Balázzsal nyomoz Vadkerti után. A srác véletlenül azonnal megtalálja Szabó Győzőt egy rendőrségi oldalon. Vége az első résznek, pedig azt kamuzták a felvezető műsorban, hogy duplaepizód lesz. Vagy a hatezredik lesz kétszer olyan hosszú? Emiatt egy kicsit aggódunk egyébként...

Eközben APOEL-ben: Ledolgozza hátrányát a Nicosia, Manduca szerzi meg a vezetést a ciprusiaknak. Összeomlik a Lyon?


8. perc: Az komoly mérce, ha valamelyik csapat hazája bajnokságában veri a Bayernt? Talán...

6. perc: Xavi és Messi áll a labda mögött egy Barcelona-szabadrúgásnál. A kapitány a sorfal tetejére lövi a labdát, Rolfesről pattan szögletre. A szokásos idegesítő kiskorner (elnézést) után Pedro volt lesen.

Bari közt calling: Zsófi oktatja Oszit a motorcsónak-vásárlás káros hatásairól. Több mint megható.

4. perc: Kießling szerez labdát a tizenhatoson, Dani Alves szereli, majd keresztbe vezeti a labdát az ötösön, Renato Augusto majdnem elveszi tőle. Elég kockázatos megoldás volt.

3. perc: A fehérek meglepően sokat és sokáig tartogatják a labdát még a Barcelona térfelén is.

Eközben a Mátyás király téren: Oszit éppen összeszidja Bartha, amiért motorcsónakot vett. A kisfiú poénnak szánta. Juli sütijét csakúgy falja Attila, aki szerinte András felesége minden, csak nem átlagos háziasszony. Juli gyerekként korcsolyabajnok akart lenni, nem mellesleg.

1. perc: Pedro majdnem kilépett, de Kadlec az utolsó pillanatban közbelépett.

1. perc: Elkezdték a fiúk is, unalmas passzolgatással indult a találkozó, mint rendesen.

20:44 Eközben a Mátyás király téren: Miki Balázzsal beszélget a konyhában, aki egész éjjel tanult. Csak marketingre megy be. Ezután Berényi összeszidja a srácot, aki állítólag nem csukta be az ajtót. Kiderült, nem ő volt. Betörtek? Igen! Drámai zene szól.

20:43 Xavi azért is cséká ma, mert az UEFA szavazásán a szurkolók az UEFA év csapatkapitányának választották a világ- és Európa-bajnok középpályást. Jutalma ezért 100 ezer eurót kapott, ezt a Nemzetközi Vöröskeresztnek ajánlott föl.

20:40 "Érdekesség", hogy mindkét csapatkapitány hatosban feszít: Xavi és Rolfes jattol majd egymással a BL-himnusz után. A gránátvörös-kék hatos Bajnokok Ligája csapatkapitánykodásban most hagyja le az edzőjét: 16-odszor van rajta a karszalag.

20:23 Robin Dutt szerint csapata tisztában van saját értékeivel, a játékosok lelki teher nélkül léphetnek pályára, és mind a tizenegy focista úgy fut ki a pályára, hogy játszanak egy jó meccset, aztán lesz, ami lesz.

20:21 Noha Robin Dutt eredetileg a kezdőben számolt egyik legjobb csatárával, Schürrlével, a válogatott támadó a Franciaország ellen játszott barátságos meccsen eltörte az orrát. Így a padon kezd, és ha beveti az edző, akkor egy speciális maszkban lép pályára.

20:15 Pep Guardiola roppant udvariasan nyilatkozott a Looserkusenről, akarom mondani a Leverkusenről a mérkőzés előtt. "A Bayer soha egyetlen meccset nem ad fel. Sőt, amikor azt gondolod végleg ledöfted, akkor ütnek csak igazán vissza, és akkor jönnek vissza a meccsbe. Épp ezért folyamatosan kontroll alatt kell tartanunk a találkozót, nem szabad elméláznunk."

20:12 Köszöntünk mindenkit, aki velünk tart a BL-nyolcaddöntő barcelonai visszavágójára! Ma kivételesen nemcsak a meccsre koncentrálunk: gondolva az egy televíziós férfiuralmú családokra is (vajon hány lehet ilyen valójában?) az első félidőben néha belepillantunk Magyarország szappanoperájába, a Barátok köztbe is, hiszen csak a hatezredik epizódot vetítik ma... Persze a fő csapás Messi és barátai produkciója lesz, és rajta tartjuk a szemünket a nicosiai összecsapáson is.


Korábban írtuk:
Hat perc. Egyszer ennyi ideig akkor is döntetlen volt a Barcelona–Leverkusen összecsapás, amikor nem 0–0 állt az eredményjelzőn. Bő évtizede történt, 2001. október 17-én, amikor az F csoport visszavágóján Patrick Kluivert 12. percben lőtt gólját 20 minutummal később Carsten Ramelow kiegyenlítette. Az 1–1 a 38. percig élt, ekkor Luis Enrique újra megszerezte a gránátvörös–kékekek a vezetést, ami ki is tartott a lefújásig. A Barcelona csoportelsőként a Leverkusen másodikként továbblépett. S akár találkozhattak volna a fináléban is, ahová a Bayer ért oda, míg a Barcelonát az el Clásico elődöntőn a Real Madrid 3–1-es összesítéssel kiejtette – akkoriban nem volt meglepetés, hogy a fehérek 2–0-ra győztek a Camp Nouban. A történet hűség kedvéért: a Leverkusen 3–3-mal, idegenben lőtt több góllal lépett túl a Manchester Uniteden.

Valentin-napi ajándék Barcelona módra: Leverkusen-Barcelona 1-3 (0-1)


S hogy mi várható ma? Egy könnyed közönségszórakoztató, káprázatos meccs. Az igazi show persze az volna, ha mondjuk a Barcelona a 78. percben 2–0-s hátrányban lenne, és Busquetset második sárga után leküldené Moen bíró, mert felrúgta Bendert a tizenhatoson belül. Akkor azt hiszem lenne izgi-mizgi. Ám erre vajmi kevés az esély. Félreértés ne essék: nem egy Real-szurkoló sorait olvassák most, aki már unja Messiék csikicsukiját, hanem egy olyan futballszerető újságíróét, aki szereti a változatosságot. Biztosak lehetnek benne, akkor is pont úgy fogok őrjöngeni mint önök, ha kimarad a büntető, meg akkor is beteszik a lasztit Victor Valdes mögé.

Olvasóink írták

 • 4. Zigeuner 2012. március 07. 22:22
  „Mi ez a Barátok köztös hülyeség? Ez valami poénos közvetítés akar lenni?? Nagyot nevettem...”
 • 3. Elendur 2012. március 07. 21:12
  „Inkább a rádiót nézem... szá...ok”
 • 2. dosytres 2012. március 07. 20:38
  „A katalán közönség mindig hálás a csapatuknak-eredménytől függetlenül-,mert ők a játékot szeretik a legjobban!”
 • 1. v.imre 2012. március 07. 20:30
  „Aki nézni is szeretné a meccset, az a t-home kábeltévé SAT csatornáján megteheti...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Puskást beválasztották a Real Madrid álomcsapatába

Puskás Ferencet beválasztották a Real Madrid labdarúgócsapatának álom tizenegyébe a Marca spanyol… Tovább olvasom