Szeged és környéke

2014.10.13. 10:12

Fideszes többség a megyei közgyűlésben

Szeged - A kormánypárti listáról 11 képviselő került be a megyei közgyűlésbe, az MSZP 5, a Jobbik 4 helyet mondhat magáénak.

Munkatársunktól

A Fidesz–KDNP nyerte a megyei önkormányzati választást, a kormánypárti listáról 11 képviselő került be a megyei közgyűlésbe, az MSZP 5, a Jobbik 4 helyet mondhat magáénak.

A megyei közgyűlésbe bejutott a Fidesz–KDNP listájáról [namelink name="Ádók János"], [namelink name="Bodor Csaba"], [namelink name="Bozó Zoltán"], [namelink name="Gémes László"], [namelink name="Kakas Béla"], [namelink name="Kalmár Ferenc András"], [namelink name="Mágori András József"], [namelink name="Magyar Anna Mária"], [namelink name="Nagy Attila Gyula"], [namelink name="Nógrádi Zoltán"], [namelink name="Szél István"].

Az MSZP listáján [namelink name="Varga Péter"], [namelink name="Szirbik Imre"], [namelink name="Buzás Péter"], [namelink name="Havasi János Béláné"], [namelink name="Simicz József"] neve szerepelt a bejutók között.

A Jobbiktól [namelink name="Toroczkai László"], [namelink name="Dudás Zoltán Sándor"], [namelink name="Kiss Attila"], [namelink name="Szabó Zoltán Ferenc"] érezhette magát a közgyűlésben.

Állított listát a megyei önkormányzati választásra az LMP, a DK, az Együtt és a Nagycsaládok Ruzsa nevű szervezet, de egyik sem szerzett mandátumot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!