Szeged és környéke

2014.11.05. 12:54

Novemberi tavasz - hétvégéig

Szeged - Még egy napig élvezhetjük a novemberi tavaszt, pénteken eső, zápor zavarja meg a kellemes időt Szegeden. A napi maximum a hétvégén 16 fok körül alakul.

Munkatársunktól

Hálásan nyújtózkodhatunk még egy rövid ideig az ajándékba kapott novemberi tavaszban. A kellemes, napsütéses melegben egy pillanatra elfelejthetjük a mínuszokat, bár a reggeli hűvös emlékeztet: készülni kell a közelgő télre. Annál is inkább, mert a hétvégén - bár a hőmérséklet még mindig 16 fok körül alakul - a napsütés helyett inkább az eső irányít. De nézzük a részleteket!

Novemberi tavasz Szegeden. Fotó: Karnok Csaba (galéria)


Csütörtökön sem kell csapadékra számítani, a napos időt élénk déli, dél-keleti szél kíséri. A reggeli 9 fok után napközben 21-23 fok lesz - tudtuk meg [namelink name="Pernyés Lászlótól"].

Novemberi tavasz Szegeden. Fotó: Karnok Csaba (galéria)


A szegedi meteorológiai központ munkatársa azt mondta: pénteken a hőmérséklet hasonlóan alakul, mint a megelőző napokon: reggel 10 fok körülit mérhetünk, napközben 20 fokos maximum lesz, de eső, zápor tarkítja majd a hét utolsó munkanapját, igaz, 2 milliméter csapadéknál nem kell többre számítani.

Borult, esős, záporos szombatot ígér a szakember, 16 fok körüli nappali maximummal. Vasárnap viszont már felszakadozik a felhőzet, csapadék nem valószínű, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 fok körül várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!