Szeged és környéke

2015.10.07. 12:48

Iskoláknak ajánlott fel egymilliós támogatást a Szeged Első Lions Klub

A kiírt pályázat segítségével 20 iskola kapott kedvezményes bérletvásárlási lehetőséget: így az oktatási intézmények összes diákja egy tanéven keresztül korlátlan alkalommal nézheti meg a Móra Ferenc Múzeum kiállításait.

Munkatársunktól

Komoly támogatást ajánlott fel a Szeged Első Lions Klub a szegedi iskolák múzeumba járásának segítésére. A szervezet egymillió forinttal támogatja a pályázó szegedi iskolákat, akik így jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg az éves iskolai bérletüket a Móra Ferenc Múzeumba. A támogatás hatékony és igazságos felhasználására a Móra-múzeum és a Szeged Első Lions Klub korábban pályázatot írt ki, ahol húsz iskola részesült a felajánlott összegből: ezen oktatási intézmények összes tanulója egy egész tanéven keresztül korlátlan alkalommal látogathatja a Móra Ferenc Múzeum időszaki és állandó kiállításait.

A támogatást jelképesen Novák Gyula, a Szeged Első Lions Klub elnöke adja át csütörtökön a Móra Ferenc Múzeumban az Afrika-kiállítás oroszlánjai előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!