Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 0°C Még több cikk.

A nyomorultak sztárjai a REÖK-ben - képgalériával

A musicalirodalom egyik legnépszerűbb darabja, A nyomorultak jövő pénteki bemutatójára készül a szegedi szabadtéri és a Madách Színház.
A musicalirodalom egyik legnépszerűbb darabja, A nyomorultak jövő pénteki bemutatójára készül a szegedi szabadtéri és a Madách Színház – a monumentálisnak ígérkező produkció szereplőivel és alkotóival találkozhattak szerdán a nézők a REÖK-ben. Tihanyi Ákos koreográfus elmondta: látványos, nagy tömegjelenetekre, táncokra számíthat a közönség.

A nyomorultak - közönségtalálkozó. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA

A Püspököt alakító Vikidál Gyula szerint minden Jean Valjeannak meg kell találnia saját jellemét, erejét. Tóth Attila Vikidál miatt lett énekes, sorsszerűnek tartja, hogy most Jean Valjean szerepében mutatkozhat be vele egy produkcióban. A Fantine-ként visszatérő Vágó Bernadett imádja Szegedet, csak a parkolással nincs kibékülve: elküldte az SMS-t, mégis megbüntették. Debreczeny Csaba Javert, Tóth Angelika Cosette, Nagy Balázs Enjolras szerepében mutatkozik be – Mikos Ákos, a Rádió 88 műsorvezetője beszélgetett velük a REÖK-ben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már látni a drótot a kerítésből

364 katona és 112 közmunkás dolgozik a magyar–szerb határon. Információink szerint ez még nem az igazi, a 1,5-2 méter magas dróthengerek mögé építik majd a 4 méteres kerítést. Képgalériával. Tovább olvasom