Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 23°C Még több cikk.

A rendőrök segítettek a szívműtött férfin

Több napja nem látta szomszédja azt az idős szegedi férfit, akit végül a rendőrök segítségével a mentők kórházba szállítottak.
A szomszéd jelentette be a rendőrségen 2016. február 11-én 13 óra körüli időben, hogy az idős férfit már két napja nem látta, azt azonban hallotta, hogy televíziója működik. Ezért gondolta, hogy baj van és hívta a rendőrséget.

A kiérkező járőrök a házba bejutva, az emeleten, az ágyban fekve találták a 87 éves férfit. Elmondta, két napja hozták haza a klinikáról, ahol szívműtéte volt. Azóta fekszik, rosszul érzi magát és nem tud felkelni. A rendőrök értesítették a mentőket, akik a férfit kórházba szállították.

Házának bejárati ajtaját a rossz zárszerkezet miatt nem lehetett bezárni. A rendőrök és a szintén helyszínen levő tűzoltók a szomszédtól kapott új szerkezetre lecserélték azt, és a házat biztonságosan lezárták - írta a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Születésnapi ajándék volt a nyeremény

Születésnapi ajándék volt a nyeremény
A szőregi Polanek Csilla húst, krémsajtot, kenyeret és lazacot is vásárolt az újszegedi Príma Nova üzletben abból a 25 ezer forintból, amit lapunk Telekosár játékán nyert épp a születésnapja után egy nappal. Tovább olvasom