Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

A telefonfeltöltés 77 órája

Szeged – 3000 forintot akartam feltölteni a 20-as telefonkártyámra. A pénzt hétfő délben be is fizettem a társaságnak az egyik hipermarketben. Az ügyintéző már akkor mondta: mivel csúcsidő van, lehet, hogy kicsit később kerül rá az összeg. A pénz nemhogy kicsit később, de másnap délben sem volt a kártyámon, ezért visszamentem reklamálni - mesélte szegedi nyugdíjas olvasónk.
Akkor azt mondták, nem tehetnek róla, a szerződésben 72 órás teljesítési határidő szerepel. Ez nevetséges, más szolgáltatónál pár percbe telik az egyenlegfeltöltés! – panaszolta szegedi nyugdíjas olvasónk. Az asszonynak szerda délig sem írták jóvá a pénzét, akkor állítólag annyit mondtak neki, hogy ne háborogjon, van még a számláján egy ezres, vagyis tud telefonálni. Olvasónk ezt kikérte magának; ne osszák be a pénzét, és hogy mikor telefonál. Amikor a pénz a harmadik napon, csütörtök délig sem jelent meg a kártyáján, panaszosunk harmadszor is reklamált, de az ügyintéző már csak széttárta a karját, mondván, forduljon a szolgáltatóhoz. A sikeres feltöltésről olvasónk végül aznap délután 5 órakor kapott értesítést.

Megkerestük a Telenort. A cég vállalati kommunikációs igazgatóságának szakértője, Kadlok Nelli válaszolt: „Az Általános Szerződési Feltételek valóban 72 órás átfutási időt tartalmaz az egyenleg feltöltésére vonatkozóan, azonban ez a legtöbb esetben sokkal hamarabb, szinte azonnal megtörténik. Az esetet alaposan kivizsgáltuk, és kiderült, hogy sajnos a partnerhálózatban volt egy rövid ideig tartó technikai probléma, ami a kártyás feltöltéseket is érintette. Ezt a problémát kollegáink megoldották, és sikerült minden érintett ügyfelet azonosítani, akik számára az adott összegű feltöltéseket már jóváírtuk múlt hét csütörtökön. Elnézést kérünk az ebből adódó kellemetlenségért az érintett ügyfelektől!"

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harmincan nem kerülnek ki élve a rácsok mögül

Rövid időn belül harmadával emelkedett a tényleges életfogytiglanra ítéltek száma Magyarországon: négy éve 13-an, két éve 21-en, mára már 30-an vannak. Tovább olvasom