Délmagyar logó

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 11°C | 21°C Még több cikk.

A vásárlónak kedvezmény, a klinikának adomány

Adományának összegénél jóval többet takaríthat meg, aki részt vesz a Cora Áruház, a Rádió 88 és a Délmagyarország közös, „Mosolyban mért adomány" elnevezésű jótékonysági akciójában. Azoknak a vásárlóknak, akik fontosnak érzik, hogy a szegedi gyermekklinika egy modern berendezéssel gazdagodjon, a szegedi Cora Áruház kuponfüzetet ajándékoz. Ez az áruházban kedvezményes vásárlásra jogosít.
A szegedi Cora Áruház, a Rádió 88 és a Délmagyarország közös akciót indított novemberben, amelynek célja, hogy egy röntgenkép-erősítő berendezést tudjanak vásárolni a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikája számára. A műszer nagy segítséget jelentene az orvosoknak, hiszen azzal műtét közben is tudnának felvételeket készíteni a kis betegekről. Ára 22 millió forint, amelyet a Cora közreműködésével most a vásárlók és adakozó kedvűek adhatnak össze.

A „Mosolyban mért adomány" nevet viselő kezdeményezés lényege, hogy a hipermarket üzletsorának közepén felállított standnál adott a lehetőség 2, 5 vagy 10 ezer forint adomány felajánlására a SZOTE Gyermekgyógyászat Oktatása Kutatása Alapítvány részére. A befolyó összeget teljes egészében a röntgenkép-erősítő megvásárlására fordítja az alapítvány. Az adományozóknak az áruház cserébe egy kuponfüzetet ajándékoz, amelyben különböző mértékű kedvezmények találhatók. Ezek felhasználásával akár nagyobb mértékű megtakarítás is elérhető, mint amekkora az adomány volt – a hipermarket így köszöni meg mindenkinek a segítséget. Az adományozók neve felkerül a dicsőségfalra is. Aki anonim módon szeretne hozzájárulni a gyermekklinika eszközparkjának modernizálásához, vagy a fent említett összegeknél kevesebbet tud adományozni, a pénztáraknál elhelyezett gyűjtőperselyekbe dobhatja be az erre a célra szánt forintokat.

Az akció kezdete óta több mint 1,7 millió forint gyűlt össze – a pontos szám mindennap nyomon követhető a Mosolyban mért adomány standnál, valamint a mosolybanmertadomany.hu weboldalon. Az első adományozók egyébként a Cora dolgozói voltak, akik 117 ezer forintot adtak össze. Az adományokat április végéig várják.

Már szervezetek is csatlakoztak

A Szegedi Soroptimist Club, felismerve az összefogás erejét, csatlakozott a szegedi Cora Áruház kezdeményezéséhez, hogy a tagok személyes jelenlétükkel és a szokásos évi jótékonysági vacsoraestjük bevételének felajánlásával járuljanak hozzá a „Mosolyban mért adomány" sikeréhez. A Szeged Első Lions Klub, valamint a Borbarát Hölgyek Társasága szintén csatlakozott a kezdeményezéshez. Utóbbi tagjai decemberben három szombaton részt vesznek az akció népszerűsítésében, mert magánemberként és egyesületként is fontosnak tartják az SZTE Gyermekgyógyászati Klinika kis betegeinek megsegítését a röntgenkép-erősítő berendezéssel.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árkot ástak, átereszt nyitottak

Csongrád megye - Kilométeres árkot ásott Subasán a vízmű, többek között ezzel segített a belvízi… Tovább olvasom