Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Akciós bérletek a szegedi szabadtérire

Szeged - A szegedi lakosoknak kívánt kedvezni a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetése a jövő nyári fesztivál jegy- és bérletárainak meghatározásakor. A bérleteket jövő héten kedden kezdik el árusítani. Az ötféle kedvezményes árú bérletkonstrukció között minden műfaj rajongója megtalálhatja kedvencét.
Elsősorban a szegediek számára kihasználható jegyár- és bérletkonstrukciókat kínál a Szegedi Szabadtéri Játékok a 2009-es évad előadásaira. – Minden évben készítünk egy felmérést, melyből nézőink igényeit jobban megismerhetjük – mondja Bátyai Edina, a szabadtéri igazgatója. – Az idei vizsgálatokból is az derült ki, hogy a szegediek főként a pénteki és vasárnapi napokon látogatják az előadásokat.

A menedzsment a jegyárszint megőrzése érdekében ebben az évben újítással élt: a fent említett felmérés alapján úgy döntöttek, napok szerint differenciálják a jegyárakat, így a pénteki és vasárnapi előadásnapokon – a szegedieknek kedvezve – megtartották a 2008-as helyárakat.
– A város lakóinak igyekeztünk kedvezni, amikor meghatároztuk a 2009-es nyári fesztivál előadásainak jegy- és bérletárait – fejti ki az igazgatónő. – Ezenkívül jövőre is folytatódik az a sikeres akció, melyet az idei év során vezettünk be: az előadásokra szóló jegyek a szabadtéri időszakában egy alkalommal a REÖK kiállításaira ingyenes belépést biztosítanak.

Programok a REÖK-ben

Október 7., 12 óra: művészettörténeti előadások (Nátyi Róbert). Október 8., 17 óra: operatörténet-sorozat (Pál Tamás). Október 9., 19 óra: operaszalon (Pál Tamás). Október 10., 19 óra: színházi előadás: Öröm-börze! (Szegedi Focus Műhely). Október 11., 16.30: exkluzív beszélgetés Tóth Kriszta íróval a Szüts-Vojnich-kiállítás kapcsán.

A szabadtéri menedzsmentje olyan bérletkonstrukciókat hozott létre, amelyek megvásárlásával minden műfaj kedvelője megtalálhatja kedvencét. A közönség megszerette a karácsonyi akciót, sokan ünnepi ajándéknak szánják a bérleteket. A két előadásra szóló belépők megvásárlásával 10 százalék kedvezményt biztosít a szabadtéri, a bérletek 4950 forinttól 19 ezer 900 forintig kaphatók az alábbi konstrukciókban: Cigányszerelem-Turandot, Cigányszerelem-Szerelemtánc, István, a király-Szerelemtánc, István, a király-Turandot, Szerelemtánc-Turandot.

A Szabadtérivel együttműködésben lévő REÖK a bérlettulajdonosoknak további kedvezményként ingyenes belépést biztosít egyes programjaira. A jövő nyári előadásokra szóló jegyeket és bérleteket a fesztivál jegyirodájában (REÖK, Tisza Lajos krt. 56.) lehet megvásárolni.

(X)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elgurult az Irodalmi busz

Szeged - Száz éve jelent meg először a Nyugat című irodalmi folyóirat, és harminchárom éven… Tovább olvasom