Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

Bódékból árulják testüket a lányok

Pirtó, Kiskunhalas - Magánterületen felállított fabódékban árulja testét több örömlány Pirtó és Kiskunhalas között. Az MTV információi szerint Csongrád megyeiek futtatják őket. A Bács-Kiskun megyei rendőrség ügyészi állásfoglalásra vár.
Csongrád megyei férfiak futtatják a Kiskunhalas előtt testüket áruba bocsátó lányokat, akiket meg is vernek. Tettükért 8 év szabadságvesztést is kaphatnak – hangzott el az m1 Kékfény című, a Bács-Kiskun megyei örömlányokkal is foglalkozó adásában.

Pirtó és Kiskunhalas között néhány hete fabódék jelentek meg az út mellett, amelyben lengén öltözött nők kínálják bájaikat az arra autózóknak. A rendőrség eddig azért nem lépett fel ellenük, mert a kutricák magánterületen vannak. A Kékfény stábja lefilmezett egy prostikat körbejáró márkás autót, amelynek sofőrje pénzt vett el a nőktől. A riportban – a lányokkal felvett háttérbeszélgetést követően – ezután említették meg, hogy a futtatók Csongrád megyeiek.

– Ügyészi állásfoglalást kértünk, hogy milyen eszközökkel léphetünk fel az ügyben. Egyelőre tisztázatlan a jogi helyzet, mivel a nők magánterületen tevékenykednek. Még arról sincs információnk, hogy futtatóik Csongrád megyeiek lennének. Ezt nem mi mondtuk a tévéseknek – közölte lapunkkal Mihályné Bornemisza Eleonóra.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arra a kérdésre, hogy a tévések által lefilmezett autós nem magánterületen vette át a pénzt a lányoktól, azt mondta: ha minden kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy futtatják őket, megteszik a szükséges intézkedéseket.

– Bács-Kiskun megyében az elmúlt két évben 18 futtató ellen indult eljárás. Az ilyet nem egyszerű bizonyítani, a nők vagy nem mernek feljelentést tenni, vagy olyan jól keresnek, hogy nem éri meg feladni futtatóikat – magyarázta a szóvivő. A rendőrök remélik, hogy az ügyészi állásfoglalás napokon belül megérkezik hozzájuk, és elkezdhetik a lányok igazoltatását.

Olvasóink írták

32 hozzászólás
12
 • 32. berkabela 2010. december 01. 08:19
  „Alaptörvény: A KERESLET HATÁROZZA MEG A KINÁLATOT!Miért nem csinálnak állami kupikat-akciókkal?”
 • 31. uborka 2010. január 08. 17:42
  „NEM EZZELKELLENE FOGLALKOZNI.NINCS MEGÉLHETÉS.MUNKAHELYET CSINÁLJANAK,HA VAN AKKOR LE LEHETNE ÁLLITANI EZEKET A DOLGOKAT.DE ADDIG BÁRKI BÁRMILYEN TÖRVÉNYT HOZ AZ ÉLETBEN NEM LESZ BETARTVA. KÁR ILYESMIVEL FOGLALKOZNI.EZ NEM UJSÁG HIR EZ SEMMI.ÉS TERMÉSZETESEN ÁLLAMUNK VEZETŐINEK SZÉGYENE. LEHET HOGY ŐK VANNAK A HÁTTÉRBEN.”
 • 30. borcsokzsolt 2009. november 30. 10:27
  „Ez szerintem tök jó!Végre valaki probálkozik.Ez nem nagy gond.Csak a modelügynököket kéne kiiktatni és szép is lenne.A modelek meg csak dolgozzanak ha van rájuk kereslet!CSak azt nem értem miért nem csinálhatják ezt legálissan.Számlával meg minden egyéb kellékel!Nem megszoritani kell hanem újjitani!”
 • 29. dodó 2009. november 29. 11:59
  „"Az MTV információi szerint Csongrád megyei... CIGÁNYOK futtatják őket."”
 • 28. theseus 2009. november 29. 09:46
  „26. Johnson: Most lányok, vagy asszonyok és anyukák? A gyerekeket talán mégsem így kellene eltartani, meg nem csak az anyjuknak, hanem az apjuknak is. Másképp és másra is lehet vállalkozni, csak ahhoz ész is kell. De kétkezi munkát sem csak az államtól kell várni.
  Mindenért állam bácsi a felelős?
  A Magyar Köztársaság senkit sem kényszerít kurválkodásra, legfeljebb a stricije.”
 • 27. mag 2009. november 29. 07:53
  „moderálva off”
 • 26. web 2009. november 29. 00:08
  „Ha ez magán terület, mindenkit megillet a magánterület védelme. Hogy valóban az -e kiderülhet a földhivatalban egy betekintést kérő alkalommal. Ha magánterület, ki fizeti a révészt? Akkor bizony a befizetetlen adókat az elvégzett, kifizetett munka után, be kell hajtani! Működési engedélyek hiányában meg kell szüntetni a vállalkozásokat. Most léphet a tisztes hivatal, ha akar.”
 • 25. Johnson 2009. november 28. 22:14
  „Jó lenne ha senki nem <moderálva> olyan lányokkal akiknem nem tud a magyar köztársaság munkát adni,és éhesek nekik a gyermekeik! Rohad az ország teljesen!”
 • 24. terno 2009. november 28. 21:43
  „a cikk szerzője alaposan félreértett valamit. "A Kékfény stábja lefilmezett egy prostikat körbejáró márkás autót, amelynek sofőrje pénzt vett el a nőktől. A riportban - a lányokkal felvett háttérbeszélgetést követően - ezután említették meg, hogy a futtatók Csongrád megyeiek." legalább két szempontból sántít, helyesebben hazug ez az állítás. 1: valóban bemutatják ahogy az UTCÁN egy strici épp pénzt szed be a prostiktól, de az nem a bódéknál, mégcsak nem is Bács-Kiskun, hanem Pest megyében történik, és mégegyszer mondom, az út szélén. 2: nem az utcán álló nőkkel vettek fel "háttérbeszélgetést", és nem velük kapcsolatban hangzik el, hogy csongrádiak a futtatóik. ez szerintem elég egyértelműen kiderül a riportból.

  http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/Kekfeny.aspx

  25 perc 20 mp körül kezdődik az ominózus riport”
 • 23. Lenry 2009. november 28. 20:20
  „"Pirtó és Kiskunhalas között néhány hete fabódék jelentek meg az út mellett"

  néhány hete? 3 éve járok arra minden héten, és már akkor is rég ott voltak”
 • 22. benq 2009. november 28. 18:48
  „ejj ejj a futattok jobban tudják a törvéyt mint az ügyészség akkor itt valami nagy kutya is benne van...”
 • 21. micsibucsi 2009. november 28. 18:04
  „Na ez az az ügy amiből újfent nem fog még ejnye - bejnye értékű elmarasztalás sem születni. Mert meg sem merik a zsaruk urak szagolni a futtatók hátulsó lyukát sem!”
 • 20. anonimus65 2009. november 28. 17:15
  „esetleg nyomravezetői díj?szívesen szolgálnék imformációval a cigány pajtások kilétéről.Esetleg adnék néhány tippet hogyan lehet rájuk bizonyítani a futtatást.Van egy nagyon egyszerű ,ám annál igazabb mondás,Mindent lehet,csak akarni kell!Csak a probléma az,hogy senki nem akarja.A rendőrök ősidők óta lefizethetőek,ugyanolyan stricik mint a fekete mercisek!”
 • 19. flexsnake 2009. november 28. 12:04
  „Na ezek is csak el...... az időt :D”
 • 18. Tömeg 2009. november 28. 12:01
  „Az ötös út mentén anno a " Hatvani képviselő úr" magánterületén is ugyanezt csinálták. Még az is elképzelhető hogy ugyanazokról a "fekete" autós urakról van most is szó.”
 • 17. Tömeg 2009. november 28. 11:49
  „14. Adósság de arramár nem emlékszem hogy milyen ügyből kifolyólag.
  A lányok meg ott teljes rabszolga sorsban voltak tartva. A Delhi szerintem inkább rossz példának felel meg.”
 • 16. Lacas 2009. november 28. 11:17
  „Ja,mert magánterületen van....Magánterületre csak akkor lehet minden további nélkül azonnal behatolni,ha gárdisták vannak ott.Ha nyilvánvaló prostitúció van,ott várni kell.A futtatókat sem lehet kilesni és elkapni amint kilépnek a magánterületükről.Röhej”
 • 15. theseus 2009. november 28. 10:43
  „10. "Amúgy pedig: amíg nem tud az állam melót adni a nőknek, nem kellene feleslegesen zaklatni azt, aki megoldja saját foglalkoztatását!"

  Azért másképp is meg lehetne oldani...
  Mindenért állam bácsi a felelős?

  DMO: Megvan a heti cikk a témában.”
 • 14. SP 2009. november 28. 10:12
  „Átkosban
  Jeges meg Delhi praktizált. Bezárták ezeket, hogy messze bodegázni mentek a szexrabszolgák?
  Delhinél valami robbantás is történt régen úgy hallottam. Az mi volt?”
 • 13. TrombiFrédi 2009. november 28. 10:05
  „Ha tisztázottak lennének a "működési feltétlek", akkor nem lenne ez sem "szenzáció"!
  Kik azok a csongrád megyei lányok, vagy itt már nem "oknyomozunk" kérem szépen???:)”
32 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nincs gazdája a szegedi Budaházy-plakátnak

Az emberölés előkészületével is gyanúsított Budaházy Györgynek követel szabadságot egy nyomtatott óriásplakát Szegeden. Tovább olvasom