Délmagyar logó

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -5°C | 3°C

Csülökcsodák és vargabéles

Szeged - Ahogy azt a Vendéglő a Régi Hídhoz tulajdonosától, Kovács Zsolttól már megszokhattuk, a hagyományos ízeket szerető vendégeknek ismét meglepetéseket szerez az V. Csülöknapokkal.
– Évről évre rendkívül népszerű a rántott borjúláb, a csülkös-babos káposzta csuporban, de a tűzdelt báránycsülök kemencében sütve is. Ezek nem hiányozhatnak a repertoárból – mondta a tulajdonos.
Idén újdonság a tárkonyos burgonyakrémleves füstölt csülökkel, a göngyölt, fűszeres sertéscsülök kemencében pirítva. Összesen 13 csülökkülönlegesség szerepel a menüsorban. A laktató ételek ízkavalkádját desszertként házi málnaöntettel megbolondított vargabélessel vagy egervári háromszilvás palacsintával fokozhatjuk. Az elsőrangú gyomorterápiát a csülökrajongók dizájnos, vendégszerető környezetben élhetik át.

Vargabéles, csülkös-babos káposzta és fűszeres sertéscsülök a Régi Hídban. Fotó: Karnok Csaba
Vargabéles, csülkös-babos káposzta és fűszeres sertéscsülök a Régi Hídban.
Fotó: Karnok Csaba
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Célkeresztben a nyári lúd

ódosítják a vadászható és védett állatfajok listáját. Tovább olvasom