Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 4°C Még több cikk.

Dárius bepörgött a tragikus baleset előtt

Mórahalom - Nem volt tapasztalatlan sofőr az a fiatalember, aki szombat éjfélkor vesztette életét halálos közúti balesetben Dorozsmán. Sz. Dárius nemrég szakított barátnőjével, és a tragédia előtt több olyan hívást is kapott, ami rendkívül felzaklatta.
„Az élet egy játék, tanuld meg játszani, és ha vesztesz, ne csüggedj, kezdd újra a játékot. Egyszer úgyis nyersz! Egy nőt nem megszerezni nehéz, hanem megtartani" – olvasható annak a 26 éves fiatalembernek az írása a legnagyobb magyar közösségi oldalon, aki szombat hajnalban Ladájával szenvedett halálos közúti balesetet a dorozsmai Negyvennyolcas utcánál lévő körforgalomnál. Sz. Dárius nem használta a biztonsági övét, ráadásul hihetetlen sebességgel ért be a körforgalomba, esélye sem volt a túlélésre, a kocsi felkeredett egy villanyoszlopra.

– A halott bátyám ügyeit intézi anyukám Szegeden – közölte lapunkkal Sz. Dárius öccse mórahalmi tanyájukon. A fiú ennél többet nem akart, vagy nem is tudott mondani testvérével kapcsolatban. Mindössze annyit sikerült megtudnunk tőle, hogy Dárius a barátaihoz igyekezett azon a tragikus estén.

Ezen a mórahalmi tanyán élt a balesetben elhunyt 26 éves Sz. Dárius. Fotó: Segesvári Csaba
Ezen a mórahalmi tanyán élt a balesetben elhunyt 26 éves Sz. Dárius.
Fotó: Segesvári Csaba

A férfi nem volt tapasztalatlan sofőr, hiszen gépkocsivezetőként egy szegedi teherfuvarozó cégnél dolgozott. Sz. Dárius családjának tanyájához egy környékbeli fiatalember vezetett el minket, őt is megdöbbentették a történtek. Azt mondta, hogy Dárius nemrég szakított barátnőjével, akivel információnk szerint három évig volt együtt.

Ezt erősítette meg a fiú édesanyja is, akivel kora este telefonon sikerült beszélnünk. Ő is állította, hogy fia jó sofőr volt, a tragédia délelőttjén munkahelyén oktatáson vett részt. Elmondása szerint eközben kapott Dárius néhány „barátjától" több olyan hívást, illetve üzenetet korábbi barátnőjével kapcsolatban, ami rendkívül felzaklatta. Az utolsó hívás néhány tíz perccel a tragédia előtt futott be telefonjára.

Olvasóink írták

86 hozzászólás
 • 86. morci 2009. június 01. 19:52
  „Látom 9es te már utána néztél...ez nagyon helyes,és figyelemre méltó!!”
 • 85. SzFeri 2009. június 01. 11:19
  „Egy igazán csodálatos emberről szól ez a szomorú cikk. Kivételes barát volt. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhettem. Nyugodj békében Darek!”
 • 84. 9-es 2009. június 01. 08:13
  „Néha írhatnátok a témához kapcsolódva is,én legalább megpróbáltam....
  Lada,zéró tolerancia,alkoholtartalmú italok,körforgalom.
  Nehéz felnőn a feladathoz,és ez nem bőrszín kérdése.
  IQ.
  Kattints a wikipediára,ott le van írva,mi az.”
 • 83. morci 2009. május 31. 22:27
  „Ohhhh kedves 9-es....csak nem arra gondolsz,hogy a bőrömben magasabb az aktív széntartalom,mint az átlagos embereknél??vűűűűű,te tényleg egy sík gyökér vagy...már az oviban tudtad,hogy paraszt vagy amikor kombájn volt a jeled...egyszerű,hagyományos fehér csóka vagyok,és réges rég lehetne más kocsim,ha szeretném,de kell a francnak...alul leírtam miért...”
 • 82. Barát 2009. május 31. 20:32
  „9-es! Mindegy hogy mivel próbálod szépíteni az idióta beszólásaidat, ez nem változtat a tényen ,hogy vagy ami vagy!! Ha már annyira akarod osztani az észt, magadnak kellene először! A szabad vélemény nyilvánitást nem mások /számodra idegen emberek/ halálán kellene gyakorolnod!! Próbálkozz inkább a saját családod tagjain köszörülni a nyelved!! Ők biztos hibátlanok! Úgy mint Te is! Igaz? Csak egy kicsit belegondoltál abba, hogy a családtagok, barátok egyébként is nagy fájdalmát mennyire sárba tiprod? Elmélkedj el egy kicsit azzal a /szerinted/ okos fejeddel. És minimum bocsánatot kérhetnél Tőlük! Talán ez lenne az igazi gesztus Tőled a sok /kimoderált/ irásod után.”
 • 81. 9-es 2009. május 31. 10:53
  „A demokráció egyik alapvető jellemzője a szabad vélemenynyilvánítás,ha tetszik a barátoknak,ha nem.
  A gumicsizmás,meg orbitos poén szakállas,anno Antal Imre sütögette idősek otthonában fellépve.
  Nyilván onnan kaptad a fülest a nagymuttertól.
  Javasolnám aratás köben hallgatni a Pannon Rádiót-91,5 FM-,nos ott vannak még ilyen gyöngyszemek,de azért a mamát látogasd.....
  Nyugodj Békében Dáriusz!”
 • 80. Barát 2009. május 31. 08:58
  „9-es! Te akkora paraszt vagy hogy az oviban is gumicsizma volt a jeled, és a rágód is szalonnás ORBIT volt!! Kívánom neked ha megpusztul valaki hozzátartozód csak fikázni járjanak oda a hozzászólók!! Mert Tőled csak ez telik!! Részvétet kéne nyilvánitanod, ha már ismeretlenül belepofázol más halálába!! Ez meg a Te származásodat bizonyitja!”
 • 79. 9-es 2009. május 30. 20:11
  „Gratula morci!
  Csak nem tudod megtagadni a lakóhelyed,meg a származásod.
  Csak a gatyatolásért volt kár,igaz öreg morci?”
 • 78. morci 2009. május 30. 17:48
  „Nincs vita....a Lada egy életérzésé nőtte ki magát,van nála jobb autó ez tagadhatatlan...akinek van,az szereti bütykölni,mert ezeket lehet is nyugodtan...szinte zéró az elektronika benne,olcsó az alkatrész,a legtöbbje otthon cserélhető is,nyugati verdákat megszégyenítő nyomaték a motorban,sokat eszik,de nem sokkal többet mint egy hasonló köbcentis sok milliós verda....minden extrával felszerelhető,a szervótól az elektromos ablakig..csak pénz kérdése..én kifejezettem imádom a formáját is,a nyers pedáljátékot,a motor duruzsolását...
  Lelki szegény 9es neked az a..d f...a!”
 • 77. 9-es 2009. május 29. 21:35
  „Nem értem,miért moderáltatok,ezzel az erővel moderálni kellene az SZDSZ-es választási plakátot is,mivel az meg sérti a hungarista-árpádsávos eszméket.....
  Nem akartam személyiségi jogokat sérteni,gyászoló családot megbántani,csak a jelenségre kívántam reagálni.
  1.A Lada,Zsiguli,Szputnyik,vagy hívják akárhogy,egy nagy fos autó,mikor ezeket behozták az illetékes elvtársak,abban az évben-1973-az év autója a VW Golf I.lett-a fronthajtású,keresztben elhelyezett motoros autók úttörője-eladási statisztikák szerint-nos mi egy levetett,xar autót fetisizálunk...
  2.Zéró tolerancia van,ha tetszik,ha nem az elvtársak-a mostaniak-egyetlen jó határozata az elmúlt majd 20 évben,ezt be kell tartani,még a falusi 82-es születésű Kubicáknak is-utalva a lengyel ősökre.
  3.Tudok helyesen írni,és el is várom,ha valaki beír közösségi portálokra,iskolai végzettségre tekintet nélkül tanuljon meg ÍRNI,FOGALMAZNI,próbálja meg összefoglalni a mondandóját-stimuláló,halucigén,alkoholtartalmú vegyületek használatát kerülve.
  4.Akinek ez nem megfelelő,vagy úgy érzi,hogy az Ő élete csak egy kocka Ladában az igazi,lelke rá...
  5.Hisz már a Biblia is azt írja:
  -Boldogok a lelkiszegények,mert övék a mennynek országa....
  6.Nyugodj Békében Sz.Darius-forrás:iwiw-!”
 • 76. angel1937 2009. május 28. 23:52
  „9-es!
  Jó fej vagy csipem a humorodat!”
 • 75. igazságkatonája 2009. május 28. 23:43
  „Én is láttam jó gép,de oszlopot törni jobb a tank,és már olcsón lehet hozzájutni!”
 • 74. CID 2009. május 28. 23:20
  „Bubori faház ? ezt andrisne, nyílván tudja, hol van :)”
 • 73. 9-es 2009. május 28. 22:35
  „<moderálva sértő>”
 • 72. timi38 2009. május 28. 15:33
  „Én tudom mit jelent az elveszteni valakit tudom mit jelent az elgondolkodni azon ha ....de nehéz ráébredni nincs ha.....mert az a bizonyos ha már csak bennünk van.Mindenkinek lehet véleménye,de gondolkozzon el rajta vajon ő hibátlan vele nem történhet semmi???????????????
  Részvétem a családnak”
 • 71. andrisne 2009. május 28. 05:55
  „9-es!
  55.hozzászólás 2009.05.27.14.10.
  Barátom,akkor gyorsan vegyél te is egyet....mert a helyesírási szótárt nem pontos j-vel írják!!!!!!!!!!!!

  Egyébként meg tényleg undorító,amit itt egyesek megengednek maguknak......!!!!!!!!!De mindenki azt kapja vissza az életben,amit ő ad másoknak.......”
 • 70. man 2009. május 28. 00:04
  „A másik fórumból kitörölték azokat a hozzászólásokat, amelyek helyre tették azokat az élősködőket, akik egy halott emberen élték ki mindennapi nyomorukat.
  Gratulálok a Délđär szerkesztőségének! Beállhatnak a sorba!”
 • 69. Neszemetelj! 2009. május 27. 23:06
  „Sajnálom szegény fiút, és a családját!
  Azt nem értem mi köze a tanyának, ahol éltek a balesethez!
  Szégyen firkászok..., mikor fejezitek már be ezt az oknyomozást?
  Mindenkivel azt csináljátok aki meghal, vagy azokat akiket kábszerrel elkapnak..., leközlitek képekkel illusztrálva ahol élnek, micsoda szánalmasak vagytok!!!

  RIP”
 • 68. Barát 2009. május 27. 20:32
  „Na ezért irtam Én is hogy aki csak fikázni tud itt ahelyett hogy részvétet nyilvánitana az NAGY BUNKÓ PARASZT!! Nincs jobb szórakozásuk! Majd ha elveszitenek valakit mennyire fognak örülni ha csak szidni fogják az elhunyt hozzátartozóit. De megérdemlik majd!! IDIÓTÁK!! Mi akik szerettük ŐT tudjuk milyen volt! Ő sem volt hibátlan mint senki más! De sok jó tulajdonsága is volt!! És jó barát volt!!”
 • 67. Vinike 2009. május 27. 20:24
  „Jo, hát szerintem abba lehet hagyni.
  Nem ölt meg sekit!!

  A " szép " véleményeket meg meg lehet tartani!

  Lehet menni olyan fórumokra ahol mondjuk gyilkosokról szóló cikkek vannak!”
86 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy hét múlva kezdődik a cigistop

Szeged - Dohányzási tilalmat vezetnek be júniustól a szegedi tömegközlekedési megállókban, oktatási, kulturális és egészségügyi intézmények előtt és a játszótereken. Tovább olvasom