Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

De mi történhetett Ópusztaszeren?

Ha az ember, a legtöbb valaha volt kisiskolás számra a Feszty-körképről ismert Ópusztaszeren keresgél magának házat, telket, azzal a ténnyel találkozik, hogy nincs nagyon választék. Ami jó jel, hiszen ezek szerint mindenki ragaszkodik a földjéhez. Egy nagyobb, nem akármilyen ingatlan azonban meglehetősen kétségbeesetten kiáltozik új tulaj után.

970 nm, 25 szoba, kültéri medence, számos sportpálya és 120 nm-nyi napkollektor árválkodik a Pusztaszeri tájvédelmi Körzet területén. Pedig az Ingatlanbazár.hu oldalán található képek alapján itt valamit nagyon szerettek volna megvalósítani a tulajdonosok.

 

A 150 millió forintért kínált ingatlankomplexum esete elgondolkodtató. Nem jól gazdálkodunk kulturális és természeti kincseinkkel? Tévesek az elképzeléseink a működő beruházásokról, vagy a marketingről? Nem tudjuk, hogyan hasznosítsuk a legkifizetődőbben az ingatlanunkat? 

Mindez az esetet tekintve egyelőre rejtély. Mindenesetre mi szívből drukkolunk, hogy az ingatlan ne az enyészet martaléka legyen és valaki végül megtalálja benne a számítását. Már csak a napkollektorok miatt is. Mert azokat nagyon szeretjük.

További képek is információk az Ingatlanbazár.hu oldalán.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szexmasszázsra toborzott lányokat egy garázsba

Recepciós állást hirdetett, de igazából szexmasszázsra toborzott lányokat egy férfi Szegeden. A jelentkezők tudását az állásinterjún ki is akarta próbálni. Tovább olvasom