Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Egyetlen unokájuknak is vásároltak a nyereményből

Egyetlen unokájuknak is vásároltak a nyereményből
Szeged - Fillérre elköltötte a 25 ezer forintos nyereményt Telekosár játékunk hetedik nyertese, a petőfitelepi Rózsa Géza és felesége. Pelenka mellé sok gyümölcsöt is választottak az újszegedi Príma Novában.
– A Délmagyarországgal nem nyertünk még, bár csak egyszer, tavaly próbálkoztunk – mondta a petőfitelepi Rózsa Géza. Feleségével, Marikával lottóznak, azon volt már több apró sikerük. Tegnap viszont rájuk mosolygott a szerencse. Telekosár játékunk hetedik nyerteseként az ő nevüket sorsoltuk ki, így a Délmagyarország számlájára 25 ezer forint erejéig vásárolhattak be az újszegedi Príma Novában.

Az asszony elmesélte, férjével együtt töltötték ki és adták fel a nyertes játékszelvényt. A nyugdíjas férfinél csörgött a telefon, vele közöltük a jó hírt, ő pedig kivárta a munkanap végét, szokás szerint elment feleségéért a munkahelyére, és csak akkor árulta el neki, hogy változott a délutáni program.
 
Egyetlen unokájuknak is vásároltak a nyereményből. Fotó: Frank Yvette (galéria)
A házaspár több mint harminc esztendeje lapunk előfizetője. 32 éve élnek együtt harmóniában, és ez az összhang tükröződött a bevásárlásukon is. Listaírásra nem maradt idejük, csak azt határozták el előre, hogy az első és egyetlen, 15 hónapos Emma unokájuknak vásárolnak pelenkát, illetve a mindennapi készleteiket töltik fel.

Így is lett, ketten válogatták a banánt, almát, szó nélkül tették kocsiba a három karton tejet. Vita nélkül választottak szalámit, kolbászt, kávét, mosószert, öblítőt. Alig 25 perc elteltével végül a koronát valóban egy nagy csomag pelenka jelentette a kupac tetején. A kasszánál egy csokival megfejelve 25 ezer 010 forintot fizettek.

Mosolyogva azt mondták, a férj számolta fejben a cechet, és nem is kellett variálnia, hogy kereken eltalálják a nyeremény összegét. A bevásárlókocsin végigtekintve Marika elégedetten megjegyezte: ez egy nagyon szép délután volt!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ferencszállási farmerek

Ferencszállási farmerek
,,Nekem mindenem a farmerem, ha jól megáll a szőnyegen" - énekli Delhusa Gjon a Mindenem a farmerem című örökzöldjében. Tovább olvasom