Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Egymásra talált a Rising Star két énekese

Egymásra talált a Rising Star két énekese
Nemrég mondta ki a boldogító igent a Rising Star című tehetségkutató műsor két énekese, a szegedi Verba Barna és az amerikai származású, de régóta Magyarországon élő Abbe Lewis. Mint mondják, szerelem volt első látásra.
Napjainkban nem gyakori, hogy két szerelmes ilyen fiatalon kösse össze életét, ám a 20 éves Verba Barna és a nála öt évvel idősebb Abbe Lewis nem így gondolja. Nekik a kezdetektől fogva egyértelmű volt, hogy együtt képzelik el a jövőt, és mint mondják, számukra Isten csak erősebbé teszi a kapcsolatot. – A TV2 Rising Star című tehetségkutatójának próbáján találkoztunk először, aznap Abbe késett, így nehéz volt nem észrevenni – mondja mosolyogva Verba Barna, aki azonnal látta, rendkívüli lányról van szó, valami különleges csillogás van a szemében. Először megszólítani sem merte, hiszen nem tudta, Abbe tud-e magyarul. – Első nap ezért nem is beszéltünk, azonban az egyik szünetben levette a cipőjét, és megláttam egy magyarul írt tetoválást a lábán: hitben járok. Megkérdeztem, mit jelent, mire ő csak annyit felelt, hisz abban, hogy Jézus Krisztus eljött és meghalt a bűneinkért. Égi jelnek tekintettem, hiszen én magam is ebben hiszek. Így kezdődött kettőnk, azóta életre szóló kalandja – emlékszik vissza Barna.

Kapcsolatuk azonban nem csak a találkozás miatt különleges. Úgy döntöttek, hogy mielőtt egy intimebb és mélyebb szintre lépnek az összeköltözéssel,  Isten előtt kötnek szövetséget. Mint mondják, az önmegtartóztatás komoly próbatétel volt, de fontosnak tartották, hogy ez is építse a kapcsolatukat. – Jézus tanításait követjük, ám nem a vallásunk miatt döntöttünk így. Ez nem egy szabály, hiszen a legtöbb keresztény ember nem így tesz, mi mégis fontosnak tartottuk, hogy mielőtt összeházasodunk, mélyebb és intimebb legyen a kapcsolatunk – mondta el Abbe Lewis. 

A pár azt szerette volna, hogy különleges legyen a szertartás, ezért szinte „titokban" házasodtak össze, csupán 14-en voltak jelen. – Egy lakásban tartottuk, amit a barátaink díszítettek fel. Nagyon meghitt és szép volt az egész – meséli boldogan az énekesnő. A fiatal házasok a közeljövőben Barnabbe néven szeretnének duót alapítani, emellett pedig készülnek a polgári szertartásra is. Nászútra csak ezután mennének, a terveik szerint valahová Dél-Franciaországba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beszakadt az aszfalt egy kerékpáros alatt, derékig merült a feltörő vízben

Beszakadt az aszfalt egy kerékpáros alatt, derékig merült a feltörő vízben
Egy kerékpározó, idősebb férfi alatt beszakadt a beton hétfőn reggel Szegeden, a Csongrádi… Tovább olvasom