Délmagyar logó

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 35°C Még több cikk.

Elhunyt a zebrán elgázolt férfi

Két hónappal a gázolás után hunyt el a József Attila sugárúti baleset vétlen áldozata. A család azért is szomorú, mert a gázoló egyszer sem kereste fel a kórházban a 82 éves férfit.
– Ebédért ment, nagyon önálló volt, betöltötte már a nyolcvankettőt is, de nagyon jó egészségnek örvendett. Tragédia, ami vele történt – mondta lapunknak Bicskei Zsolt, a hétfőn elhunyt Bicskei Lajos fia. Az idős férfit még tavaly ősszel gázolta el egy busszal ütköző suzukis (2015. november 17.: Hatan sérültek meg a buszbalesetnél) a József Attila sugárúton. Megírtuk, súlyos sérülésekkel szállították kórházba az idős férfit, aki a zebrán gázoltak el. A balesetben összesen hatan sérültek meg, a Suzuki sofőrje azt mondta lapunknak, a zöldön ment át. A helyszínen egy autós szemtanú azt mondta, neki már pirosra váltott a lámpa, amikor a Suzuki a busz mögül felbukkant, és az ütközéstől megpördült, elcsapta a zebra közepénél járó idős férfit. A vétlen gyalogos több métert repült.
 
Busznak ütközött, majd elgázolt egy idős férfit a siető suzukis. Még csak bocsánatot sem kért. Fotó: Segesvári Csaba
Busznak ütközött, majd elgázolt egy idős férfit a siető suzukis. Még csak bocsánatot sem kért. Fotó: Segesvári Csaba


– Sokan örülnének, ha olyan jó fizikai és szellemi állapotban lennének, mint az apukám a baleset előtt volt – mondta Bicskei Zsolt. Hozzátette: édesapját két hónapon keresztül ápolták a kórházban, legutóbb a II-es kórházba került. – Tudtuk, hogy súlyos koponyasérülést szenvedett. Különösen fáj, hogy egy teljesen egészséges emberrel ez történt – hangsúlyozta a férfi, aki azt is elárulta, Bicskei Lajost 9 unokája és 8 dédunokája is gyászolja. 

– A legszomorúbb számunkra az, hogy a gázoló egyszer sem kereste fel édesapámat – tette hozzá Bicskei Zsolt.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a gázolás kapcsán azt közölte, az ügyben a nyomozás folyamatban van, a megalapozott gyanú közléséhez további igazságügyi szakértői vélemény beszerzése szükséges.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

20 centi havat ígértek - 7 lehet belőle Szegeden

20 centi havat ígértek - 7 lehet belőle Szegeden
Csütörtökre a havazás veszélye miatt adtak ki figyelmeztetést, ám az ígért hónál sokkal kevesebb hullott Szegeden. Tovább olvasom