Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 17°C Még több cikk.

Elkészült a szakácskönyvünk

Szeged - Elkészült lapunk legújabb szakácskönyve, A konyha mestereinek titkai.
Kolléganőink izgatottan lapoztak bele, gyönyörködtek az ételekről készült képekben, és olvasgatták a finomabbnál finomabbnak ígérkező fogások neveit, mint például csibehúsos kelbimbónyárs céklalekvárral, joghurtos vadraguleves erdei gombás gombócokkal, tűzdelt szarvascombfilé diós fügével töltött sült almával, csicseriborsó-ragu magyarosan, csokis macaron és fehércsokoládé-hab – kétségkívül igazán impozáns kiadványt sikerült idén is létrehoznunk.

A Délmagyarország 11. szakácskönyvében nem mások, mint Frank Sándor mesterszakács, a Fehértói és Roosevelt téri Halászcsárda tulajdonosa, Gyuris László mestercukrász, az Acappella és a Dugonics téri cukrászda és étterem tulajdonosa, Mathias Péter, a szegedi Vendéglő a Régi Hídhoz étterem séfje, Szécsi Zoltán, a szegedi Novotel Hotel séfje, valamint Szabóné Papp Emőke, a fittanyuka gasztroblog háziasszonya osztják meg izgalmas receptjeiket, amelyek amellett, hogy igazán ízletesek, az egészséges étkezés szabályait is figyelembe veszik.

Izgatottan lapoztunk bele új szakácskönyvünkbe – holnaptól olvasóink is megtehetik. Fotó: Kuklis István
Izgatottan lapoztunk bele új szakácskönyvünkbe – holnaptól olvasóink is megtehetik. Fotó: Kuklis István

Olvasóink holnaptól vásárolhatják meg A konyha mestereinek titkait az ügyfélszolgálati irodáinkban (Szegeden a Gutenberg u. 5., Hódmezővásárhelyen a Kinizsi u. 27., Makón a Szegedi u. 9–13. és Szentesen a Kossuth u. 8. szám alatt), vagy megrendelhető a terjesztes@delmagyar.hu e-mail címen, illetve a 62/567-864-es, munkaidőben hívható számon. A szakácskönyv ára hűségkártyával 1990 forint (eredeti ár: 3990 forint).

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Madárürülék csúfítja a járdát a Royal mellett

Vastag madárürülék borítja az egykori Royal Hotel melletti járda szélét a Kelemen utcában. Tovább olvasom