Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Értékes ajándékok leltek gazdára a Szeretetsátorban

Szeged - Igazi utómikulásnak és előkarácsonynak lehettünk szemtanúi tegnap, a város önkormányzata, lapunk, a Rádió 88 és Szeged nagy cégeinek közreműködésével életre hívott Szeretetsátorban.
A karitatív rendezvénysorozat hatodik napján a Media Markt látta vendégül a Dr. Waltner Károly Gyermekotthon és Utógondozói Otthonok lakóit, illetve az I. számú Gyermekotthon csanádpalotai és szegvári lakásotthonaiban nevelkedő gyerekeket, felnőtteket és kísérőiket. A meghívott Mikulás ebéd előtt, mindenkinek édességgel teli csomagot osztott a vendéglátó jóvoltából. A finom meleg ebéd után, a Media Markt 450 ezer forint értékben, sokféle ajándékot adott át. A piros lufikkal díszített karácsonyfa alá rakott nagy csomagok tévét, DVD-lejátszót, fényképezőgépet, kamerát rejtettek. Olyan hasznos eszközöket is hazavihettek a védencek, mint a gofrisütő, a kávéfőző és a mérleg.

Értékes ajándékok leltek gazdára a Szeretetsátorban. Fotó: Segesvári Csaba

A gyerekek életkoruknak megfelelően kaptak pólót, CD-ket, táskát és focilabdát is. Szügyi János, a csanádpalotai és a szegvári lakásotthonok vezetője elmondta: a fiatalok nagyon örültek a sok szép ajándéknak, gondolatban már szét is osztották azokat. Görög Gáborné, a Bölcsőde utcai gyermekotthon nevelője szintén nagyon hálás a vendéglátóknak, az óvodás korú csöppségek leginkább a Mikulás jelenlétét élvezték. „Mindenképpen a szülő nélkül maradt és a fogyatékos gyerekeket, illetve felnőtteket szerettünk volna vendégül látni – mondta Kovács Gabriella, a Media Markt Szeged Kft. értékesítési vezetője. Örülünk, ha mi is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy nekik is szép karácsonyuk legyen!"

Karácsonyi ajándékosztás 4 repülőjegy vár Önre!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Költözik a szegedi MSZP-frakció

Szeged - Jövő februárban új helyre költözik Szegeden az MSZP közgyűlési frakciója, amely a Fő fasori… Tovább olvasom