Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 24°C Még több cikk.

Ferencszállási farmerek

Ferencszállási farmerekEgyedi virágtartók Ferencszálláson: farmerből, csizmából nőnek ki a virágocskák. Fotó: Török János
Ferencszállás - ,,Nekem mindenem a farmerem, ha jól megáll a szőnyegen" - énekli Delhusa Gjon a Mindenem a farmerem című örökzöldjében.
A ferencszállási Szegedi utca egyik háza előtt két farmernadrág áll a takaros porta előtt, amibe a ház lakói árvácskát ültettek.

A háziasszony azt mondta, néhány éve látott hasonlót egy dekorációs műsorban, és most jutott el odáig, hogy háza elé ilyen rendhagyó „virágcserepet" állítson fel.
 

A farmereket a közeli használtruha-üzletben vette, a szárakat földdel töltötte meg, férje pedig vasrudakat szúrt ebbe, hogy biztonságosan rögzítse a földhöz. A nadrágok előtt két pár rózsaszín gumicsizmába is növényeket ültettek a háziak. Ez – ahogy mondták – már teljesen saját találmány. Terveik szerint azokba is árvácska kerül.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhunyt Molnár Imre jogászprofesszor

Életének 83. évében, október 15-én váratlanul elhunyt Molnár Imre, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának nyugalmazott egyetemi tanára, professor emeritus. Tovább olvasom