Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Fordulat Sándorfalván

Sándorfalva - Női polgármestere lesz a következő öt évben Sándorfalvának. Gajdosné Pataki Zsuzsanna függetlenként, de baloldali értékrend mentén irányítja majd a kisvárost.
Vasárnap a korai eredményeket látván még nem akart nyilatkozni lapunknak Sándorfalva új polgármestere – nem akart előre örülni. Késő estére egyértelművé vált, hogy Gajdosné Pataki Zsuzsanna független indulóként megnyerte a választást. Nem volt ismeretlen a lakosok számára: húsz éve tagja a képviselő-testületnek, 25 éve pedig igazgatóként vezeti a Sándorfalvi Kulturális Központot.

– Úgy gondolom, nagy szerepe volt ismertségemnek és elismertségemnek abban, hogy városunk lakosai polgármesternek választottak. Bíztam a sándorfalviak józan ítélőképességében, hogy olyan embert választanak, akit ismernek, aki sokat segít mindennapi gondjaik megoldásában – mondta Gajdosné Pataki Zsuzsanna, aki természetesen befejezi közművelődési munkáját. Ugyan független jelöltként indult, köztudottan a baloldali értékeket képviseli. Azt mondja azonban, polgármesterként nem pártérdekek vezérlik majd.

Gajdosné Pataki Zsuzsanna. Fotó: DM
Gajdosné Pataki Zsuzsanna. Fotó: DM

– A képviselő-testület összetétele igen vegyes, de azt gondolom, hogy az eddig összegyűjtött tapasztalataim segítenek abban, hogy összhangban, a város érdekeit képviselve tudok mind a Fidesz-, mind a Jobbik-, mind a független képviselőkkel együtt dolgozni. Célom az, hogy a kampányom során elhangozott lakossági javaslatok, észrevételek figyelembevételével irányítsam a várost, illetve a megkezdett városfejlesztési munkát, melyet elődöm hagyott rám, folytassam.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiskocsin húzták a lopott fát

Tetten érték a sándorfalvi körzeti megbízottak a tüzelőanyag tolvajokat. Tovább olvasom