Délmagyar logó

2016. 12. 06. kedd - Miklós -5°C | 2°C

Füstölni való sonkát is vett Mészáros Ferencné

Főként húsokat, cukrot és étolajat vásárolt a deszki Mészáros Ferencné Jenovai Edit, a Délmagyarország Telekosár játékának negyedik nyertese. Az újszegedi Príma Nova áruházba férje is elkísérte, hogy levásárolják a 25 ezer forintos utalványt.
– Három nyereményszelvényt is beküldtem, de tavaly is nyertem már a Délmagyarországgal egy kávéfőzőt – mesélte Mészáros Ferencné Jenovai Edit, aki férjével együtt már 30 éve lapunk előfizetője. A bevásárlólistát is együtt készítették el. Elmondták: nem volt nehéz dolguk, hiszen rendszeres vásárlói az áruháznak. A listán szerepelt például kristálycukor, sonka, mosószer, öblítő, étolaj, halfilé és levespor is. Két gyermekük és két unokájuk van, de most olyan dolgokat írtak össze, amelyekre nekik van szükségük. Edit nagyon szereti például a tavaszi hagymalevest, így olyan levespor is került a kosárba. A nyugdíjas asszony a Délmagyarország Telekosár játékának negyedik nyertese, még 26 olvasónk töltheti meg kosarát az újszegedi Príma Novában. 
 
Sonka, cukor és étolaj is került Mészáros Ferencné kosarába. Fotó: Kuklis István
Sonka, cukor és étolaj is került Mészáros Ferencné kosarába. Fotó: Kuklis István


– Idén nem vágunk disznót, ezért most vásároljuk meg a húsféleségeket. A gyümölcsöket és a zöldségeket magunknak termeljük. Kivéve persze a déligyümölcsöket – mondta a hölgy, aki nyugdíjazása előtt igazgatási előadóként dolgozott. Közben férje 10 kiló cukrot tett a bevásárlókocsiba. Amikor a húspulthoz értünk, rögtön megakadt a tekintetük egy közel 10 kilogrammos sertéssonkán. – Ezt szépen megfüstöljük. Veszünk szalonnát is, az nagyon jó lesz a túrós csuszára – mondta Mészáros Ferenc. Felesége közben gondosan jegyezte egymás alá az összegeket, nehogy túlságosan kifussanak a 25 ezer forintos összegből. – Hoztunk magunkkal pénzt, de nem szeretnénk sokat költeni. Most, hogy megvettük a szalonnát, a mosószerről inkább lemondok. Azt majd megvesszük otthon – mondta az asszony.

Olyan halfilét, amilyet szerettek volna, sajnos nem kaptak, viszont került a bevásárlókocsiba például sertéssonka, cukor, liszt, étolaj, levespor és kifli is. A tervezett mosószer és öblítő pedig szalonnává alakult. Végül 25 ezer 248 forintot fizettek. Külön öröm volt számukra, hogy a pénztárban egy deszki ismerősük ült.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közel 60 ezer rászorulónak segítenek

A Szeged- Csanádi Egyházmegyei Karitász fennállásának 25. évfordulóját ünnepli idén. Tovább olvasom