Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 27°C Még több cikk.

Gázolás a Centrumnál - áll a forgalom

Szeged – Baleset történt Szeged belvárosában a villamosokat pótolják, a trolik megállót hagynak ki.
Egy nyugdíjas asszony lépett a 3-as villamos elé a Centrum áruháznál. Információink szerint a Tarján felé közlekedő Tatra elé lépett. Az idős nő a peron körülbelül egyharmadánál lépett a villamos elé, mintegy húsz méterre a kijelölt gyalogátkelőtől. Úgy tudjuk, a megállóba érkező Tatra vezetője ugyan látta az asszonyt, viszont az ütközést már nem tudta elkerülni.

Fotó: Segesvári Csaba
Fotó: Segesvári Csaba

A villamos a vészfékezés pillanatától számítva még nyolc métert tett meg, mire megállt. A jármű elé kilépő asszony nem a villamos alá esett, hanem az ütközéstől visszaesett a peronra. Azt egyelőre nem lehet tudni, az asszony miért lépett a villamos elé. A rendőrök jelenleg is helyszínelnek. A mentőktől azt is megtutdtuk, az idős asszony nyolc napon túl gyógyuló, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett.


Korábban írtuk:
A 3-as és a 4-es villamosvonalat ketté kellett vágni, mert baleset történt a Centrum áruháznál. Észak felé, azaz Tarján és az Anna-kút között járnak a Tatrák, amelyek a Kossuth Lajos sugárút kereszteződésében fordulnak vissza. Az Anna-kúttól pedig a Vadaspark és Kecskés felé villamospótló buszok közlekednek.

A 8-as és 10-es trolibuszok a Centrum megállóhelyet nem érintik, előtte vagy utána az Anna-kútnál vagy Dugonics téren lehet felszállni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feszítővágóval szabadították ki a sérülteket a régi 5-ösön

Két autó ütközött a régi 5-ösön Szatymaznál, a 158-as kilométerszelvénynél. Tovább olvasom