Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Gyerekeikkel fajtalankodtak

Szeged - Folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülés és szemérem elleni erőszak, valamint 2 kiskorú veszélyeztetésének bűntettért jogerősen 16 év fegyházbüntetésre ítélte tegnap a Szegedi Táblabíróság J. István dunavecsei lakost. Feleségét, J. Istvánnét bűnsegédlet és 2 kiskorú veszélyeztetésének bűntettéért 4 év fegyházbüntetéssel sújtották.
A 42 éves férfi a nővel 2000-ben házasodott össze, azután együtt nevelték a nő korábbi házasságából született fiúgyermekét. Egy évvel később a párnak kislánya született. A szülők gyerekeiket éheztették, nem viselték a gondjukat és többször kizárták őket a házból. A széklet-visszatartási problémával küzdő kisfiút nem vitték orvoshoz, hanem kigúnyolták és rendszeresen megverték. Pornófilmeket és szexújságokat tartottak otthon, amiket a férfi nemcsak egyedül, hanem a két kiskorú gyermekkel együtt nézett. Rendszeresen előfordult, hogy a vádlottak – amikor a másik nem volt odahaza – önkielégítést végeztek, amit a gyerekek szintén végignéztek. 2002 elejétől a férfi heti rendszerességgel kezdett fajtalankodni az akkor 6 éves fiúval. Előfordult, hogy az anya is szemtanúja volt a fajtalankodásnak, de nem tett semmit ellene. Amikor a kislány óvodás lett, apja vele is fajtalankodni kezdett. Az asszony a panaszkodó kislányt sem védte meg.

A kisfiú az iskolában beszélt barátjának és nevelőinek a vele történtekről. Egy játszótérről ismert kisfiúnak is elmondta a történteket, aki mindezt megemlítette gyámjának, aki feljelentést tett. A két gyermeket 2010 februárjában emelték ki a családból, a gyermekvédelmi szakszolgálat fővárosi befogadóotthonában helyeztek el őket.

Olvasóink írták

 • 4. Ineen 2011. május 21. 12:55
  „És persze megint az én ill. a tiszteséges állampolgárok pénzéböl lesznek ezek is eltartva a börtönbe?.
  Két gyermekes apa ként irom, az ilyen nem börtönbe 16 évre bezárni kell, hanem olyan széppen eltüntetni öket ahogy van.A gyermekük lelki világát tették tönkre,örökre ...Kedves 3 -as hozzá szoló!-Igazad van,,teljesen,,remélem megtanulják most mitt tettek!!!”
 • 3. Nátrix73 2011. május 20. 20:31
  „2. Smerdis_of_Arshak 2011.05.20. 11:33

  Ne aggódj, a sitten a sima köztörvényesek hidegvérrel képesek is lesznek... Állítólag, amikor egy ilyen bekerül, az őrök - miután gondoskodtak róla, hogy elterjedjen az illető híre - nyitva hagyják a cellák ajtaját és elmennek úgy 45-60 percre kávézni...”
 • 2. Smerdis_of_Arshak 2011. május 20. 11:33
  „ez nagyon megrázó... állatok nem csinálnak ilyet... hidegvérrel képes lennék az ilyet... mindegy, hagyjuk is. borzasztó :(”
 • 1. dodó 2011. május 20. 11:09
  „Kulturális hagyományok ápolásáért börtön? Rasszizmus!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jó kezekben a patikában

Szeged - Jó kezekben játékunkban ezúttal a legjobb munkahelyi közösségek közül mutatunk be egyet. A… Tovább olvasom