Délmagyar logó

2016. 09. 26. hétfő - Jusztina 10°C | 20°C

Hamarosan ALDI nyílik a plázában

Szeged - Nagy erőkkel folyik az átalakítás a Szeged Plazának abban a részében, ahol korábban a CBA Cent üzlete működött. A jelek szerint egyelőre bontják az egykori élelmiszerbolt helyét. Mivel az építőmunkásoktól azt hallottuk, az ALDI-nak készítik a helyet, érdeklődtünk a német diszkontlánc hazai központjában.
– Az ALDI az idei évben több új áruház nyitását is tervezi, köztük a szóban forgó szegedi, közel 1100 négyzetméteres eladótérrel rendelkező áruházét is, amely reményeink szerint május–júniustól várja majd a vásárlókat. A nyitás pontos időpontjáról időben értesítjük a sajtó munkatársait és természetesen vásárlóinkat is – tájékoztattak a kommunikációs ügynökségükön keresztül.
 
Egyelőre csak a bontást látni. Bő két hónap múlva nyithat az új üzlet. Fotó: Frank Yvette
Egyelőre csak a bontást látni. Bő két hónap múlva nyithat az új üzlet. Fotó: Frank Yvette

Ez lesz a szegedi Móravárosi körúti, vásárhelyi és szentesi üzlet után a negyedik boltjuk Csongrád megyében. – Nem hallottuk még, mi épül, de nagyon várjuk. Kíváncsiak leszünk, mennyire vonzza majd ez az új üzlet a vevőket a plázába. Mi szívesen visszaszoknánk, ha friss magvas kenyeret is árulnának. Most egy Rókusi körúti boltba járunk, és csak néha ülünk be egy mozira napközben – kommentálta a változás hírét a közelben lakó Rácz György és felesége.

Két hónapja megírtuk, hogy végleg bezárt a CBA Cent, mert nem érte meg működtetni. Felmondtak a 16 dolgozónak azzal, hogy közbenjárnak az új bérlőnél annak érdekében, hogy aki szeretné, azt tovább foglalkoztassa. (2016. január 16.: Végleg lehúzta a rolót a CBA Cent a plázában)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Prostihálózat: húsz megyei helyszínen csaptak le a rendőrök

Prostihálózat: húsz megyei helyszínen csaptak le a rendőrök
Több száz millió forintnyi értéket foglaltak le tegnap a rendőrök egy szegedi családnál, amely a gyanú szerint prostituáltakat futtatott Franciaországban. Tovább olvasom