Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Hűséges előfizetőnk nyert

A szegedi Katona Andrásné nyerte meg Lépjen be! játékunk fődíját, a Délmagyarország és a Délvilág eddigi legnagyobb nyereményét, egy hét és fél millió forint értékű lakást a szegedi Harmónia lakóparkban.
A szegedi Katona Andrásné nyerte meg Lépjen be! játékunk fődíját, a Délmagyarország és a Délvilág eddigi legnagyobb nyereményét, egy hét és fél millió forint értékű lakást a szegedi Harmónia lakóparkban. A nyugdíjas asszony negyven éve előfizetője lapunknak, de eddig még egyetlen játékon sem nyert. A friss lakástulajdonos hamarosan beköltözik új otthonába: panellakását gyerekeinek adja ajándékba.

– Szia! Képzeld el, én nyertem meg. Zsoltika, hidd el, nem hülyéskedek! Én nyertem a Délmagyarország nyereménylakását! Ha tudtok, azonnal gyertek ide! – telefonált fiának örömtől remegő hangon a szegedi Katona Andrásné. A nyugdíjas asszony nyerte meg tegnap Lépjen be! játékunk fődíját, a Délmagyarország és a Délvilág eddigi legnagyobb nyereményét, egy hét és fél millió forint értékű lakást a szegedi Harmónia lakóparkban.

– Negyven éve vagyok előfizetője a Délmagyarnak, az ötvenes években már édesanyám is járatta az újságot. Minden játékban részt veszek, de eddig még soha nem nyertem semmit – mondta az egykor kereskedőként, majd az Éliker árudavezetőjeként dolgozó asszony. Nem is csoda, ha kérdésünkre, miszerint eljátszott-e a gondolattal, hogy övé lesz a lakás, határozott nemmel válaszolt. – Most csak gyönyörködök benne – utalt arra, hogy nem is számított ekkora szerencsére. A kétgyermekes, négyunokás özvegyasszony barátnőjével érkezett a sorsolásra, ami előtt több kíváncsi előfizetőnkkel együtt még mint érdeklődő nézett körül a földszinti lakásban.

– Megállapítottam, hogy milyen jó lenne ez a lakás nekem, hiszen egyedül élek – tudtuk meg Katona Andrásnétól. Azt is elmondta, az összes nyereményszelvényt beküldte játékunkba, s mivel mindennap az elsőtől az utolsó betűig elolvassa lapunkat, nem találta nehéznek a kérdéseket. Miután Németh Ildikó marketingvezető elmondta neki, hogy a hatalmas nyereményt a „Hol rendezték meg az idei kajak-kenu Európa-bajnokságot" kérdésre adott helyes válasza, Pontevedra hozta meg neki, az asszony igencsak megörült. Elárulta, nagyon szereti ezt a sportágat.

– Akárcsak a Crystal zenéjét. Többek között értük is jöttem ki a sorsolásra – beszélt a csinos, fiatalos Katonáné Jutka, akinek nevét több mint 95 ezer szelvény közül húzta ki a zenekar énekese, Lajtai Kati. A nyugdíjas asszonytól azt is megtudtuk, eddig panellakásban élt, de mivel nagynak találta, már elgondolkodott a költözésen. – Biztos, hogy én rendezkedem be itt. A régi lakásomat a gyerekeknek adom – mondta lelkendezve, miközben betoppant fia, annak barátnője, és unokája. – Szevasz, Alex! Nézd! Elköltözik a mami! – fogadta az óvódás kisfiút. Jutka asszonyt első látásra egyébként a fürdőszoba nyűgözte le leginkább, de érdeklődve nyitogatta a beépített konyhabútort is, amit a Berényi Sándor és Társa Bt. készített el.

– Amint beköltözöm, sütire és pogácsára hívom meg magukat – szólt kollégáink felé a szívélyes meghívás. Mit is lehetett erre válaszolni? Ott leszünk!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könyvkötészeti csoda

A könyvkötészet csodája a százhatvan éve Londonban működő Quaritch Antikvárium katalógusa. Az… Tovább olvasom