Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Ismerősük motorját lopta el két 19 éves fiú

A sértett tett bejelentést a Mórahalmi Rendőrőrsön, hogy ruzsai tanyájából ismeretlen személy eltulajdonította Honda típusú motorját.
A rendőröknek az adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként egy öttömösi és egy ruzsai lakos került a látókörükbe. A ruzsai körzeti megbízott 2015. április 14-én 14 órakor igazoltatta és a helyi rendőrőrsre előállította bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Norbertet, majd néhány órán belül 19 éves barátját, N. Arnoldot is elfogták a rendőrök Öttömösön. Mindkét gyanúsított beismerő vallomást tett.

Elmondták, hogy motort akartak szerezni, de nem volt pénzük, ezért egyik ismerősük kétkerekűjét szemelték ki. A két 19 éves férfi tudta azt, hogy a sértett mikor nem tartózkodik otthon. Elmentek a ruzsai tanyához és a bekerített ingatlanból eltulajdonították a motort, amit N. Arnold rokonainak kelebiai tanyáján rejtettek el szétszerelt állapotban. A terheltnél tartott házkutatás során a kétkerekű darabjait megtalálták a rendőrök. A két barát vallomásukban azt is elmondták, hogy a bűncselekmény elkövetése után megjelentek a sértettnél, aki elpanaszolta nekik a lopás tényét. F. Norbert és N. Arnold azért, hogy a gyanút eltereljék, felajánlották segítségüket a motor megkereséséhez.

A gyanúsítottak ellen lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várjuk önt is programjainkra!

Minden európai uniós ország május 9-én ünnepeli az Európa-napot, amelynek alkalmából az idei évben is számos eseményt szervez Szegeden a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Enterprise Europe Network Szeged közreműködésével. Tovább olvasom