Délmagyar logó

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 14°C Még több cikk.

˝Itt döglesz meg!˝ - mondta a bicskás nő: az áldozat és a sértett ellen is vádat emeltek

A baksi nő megpróbálta elvágni egy padon fekvő ismerőse nyakát. Az eset érdekessége, hogy az ügyben az áldozat ellen is vádat emeltek garázdaság és könnyű testi sértés miatt.
Emberölési kísérlet miatt emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség azzal a baksi nővel szemben, aki tavaly augusztus 16-án egy bicskával megpróbálta elvágni ismerőse nyakát. Az eset érdekessége, hogy az ügyben az áldozat ellen is vádat emeltek garázdaság és könnyű testi sértés miatt.

A vádirat szerint a vádlottak  - ahogy arról mi is írtunk - egy községben nőttek fel, gyermekkoruk óta ismerték egymást. A bűncselekmény napján mindketten kora reggel óta ittak a baksi kocsmákban, majd részegen a főutcán egy élelmiszer bolt előtt összeszólalkoztak, szidalmazták egymást. A nő leköpte a férfit, aki erre többször fejbe vágta az asszonyt. A nő italt vásárolt a boltban, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli a férfit.
A bolt alkalmazottai el tudták venni tőle a kést és hazazavarták. A nő hazament, átöltözött és magához vett egy másik kést. Baks központjában délután 2 óra körül a férfi egy padon feküdt. A nő odalépett mögé, karjával hátulról átkarolta a nyakát, a kést hozzászorítva a fülébe súgta, hogy „itt döglesz meg". Dulakodás közben a férfi a nyakán és kezén sérült meg.

A Csongrád Megyei Főügyészség az első rendű vádlottat (a bicskás nőt) emberölés bűntettének kísérletével, míg a második rendű vádlottat a délelőtti órákban az első rendű vádlott sérelmére elkövetett garázdaság vétségével, valamint könnyű testi sértés vétségével vádolja.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha tiszai halat enne, fogjon magának!

Ha tiszai halat enne, fogjon magának!
Idén már nem lehet vendéglőben folyóvízi halból készült ételt enni. Tovább olvasom