Délmagyar logó

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 15°C | 27°C Még több cikk.

Játsszunk együtt a Grimm Kiadóval!

Négyhetes nyereményjátékot indít lapunkkal együttműködésben a szegedi Grimm Kiadó.
Szeptember 5-től csütörtökönként találnak olvasóink egy-egy tíz kérdésből álló tesztet, amelyet ha megoldanak, és elküldik nekünk a helyes megfejtéseket a következő hét szerda délig e-mailben a marketing@delmagyar.hu címre, vagy postai úton (Délmagyarország Kiadó 6729 Szeged, Szabadkai út 20.), illetve leadják ügyfélszolgálati irodáinkban, vagy a Grimm idegennyelvű könyvesboltban (Szeged, Kölcsey utca 4.), értékes ajándékokat nyerhetnek.

A könyvesboltban Délmagyarország sarkot alakítunk ki, ahol a betérő érdeklődő minden eszközt megtalál a megfejtésekhez. Segítséget kaphatnak itt, ahol a szabályokat rögzítettük, vagy a Délmagyarország Kiadó Csongrád megyei ügyfélszolgálati irodáiban.

A feladatok 7-18 év közötti fiataloknak szólnak, két korcsoportra bontva: 7-12, 12-18 év. A helyes megfejtők között minden héten kisorsolunk 3 darab 5000 forintos vásárlási utalványt. A négy hét elteltével sorsoljuk a fődíjat, egy Samsung 7"-os tabletet. Ezt az nyerheti el, aki mind a négy alkalommal helyes válaszokat küldött be.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Expo Train Mórahalmon

Expo Train néven szerveznek mezőgazdasági vásárt, gazdasági tudásbörzét és információs napot kis- és középvállalkozások számára szombaton Mórahalmon. Tovább olvasom